Der skal gode og gennemtænkte værktøjer til
for at dreje hoveder til en festlig begivenhed.

TAG TYREN VED HORNENE

BOLSCHESTRIBET BLIKFANG

Giv klubbens trofaste fans det, de vil have! Udvis ære og respekt for historien, som knytter dem så tæt til klubben. Cimbrertyren fra Aalborg blev landskendt, da den tilbage i 2008 blev malet bolschestribet. Den dukkede op igen i 2017. Men denne gang for at blive stående foran Aalborg Portland Arena som en perfekt replika.

Læs om den bolschestribede Cimbrertyr

SIG MÅNEN LANGSOMT HÆVER

MAGI PÅ ORANGE SCENE

Skab en uovertruffen koncertoplevelse. Med speciallavede oppustelige effekter er mulighederne endeløse for at lave en “once in a lifetime” oplevelse for publikum. Netop dette var målet, da det danske rockband Nephew indtog scenen med ekstranummeret “Sig månen langsomt hæver”, og en gigantisk oplyst helium ballon steg til vejrs bag scenen. Den største ballon i Luftfabrikkens historie.

Læs casen her

BRØL HØJEST

SPORTSMASKOTTER SKABER STEMNING

Det er den klassiske måde at underholde på, når det kommer til sport og underholdning. Men det er der ikke noget galt i. Når I skal udtænke blikfang og reklameværdi for jeres klub eller event, er det essentielt at tænke på identiteten. En maskot som FCK’s Leo er med til at skabe uvurderlig værdi for klubbens identitet. Han styrker klubbens værdier og repræsenterer Byens Hold. Du kan gøre det samme.

Læs alt om sportsmaskotter

AND THE AWARD GOES TO...

EKSKLUSIVE STATUETTER

Du er unik. Det samme er dit brand. Kast det ikke i grams. Forfald ikke til standardløsninger, der forsvinder i mængden. Eksemplet er fra Smukfest, som vi udviklede disse flotte FestiWalther-guldstatuetter til. Vi fremstillede kun 25 enheder. Dagen efter leveringen modtog H.K.H. Kronprins Frederik den første statue og et legat. Lige dér på scenen i Bøgeskoven. Det var unikt, og det var branding i verdensklasse! Du kan gøre det samme.

Læs om casen her

KLUBÅND

OPPUSTELIGE REKLAMER

Farverne og mønstret på trøjen er det mest ikoniske og genkendelige ved en fodboldtrøje. Der er følelser og minder forbundet til trøjen. Derfor er det oplagt at puste liv i lige præcis dén. Det gjorde OB og Albani, og hvis du kommer på Odense Stadion eller følger Superligaen i tv, har du allerede set den oppustelige spillertrøje. Du kan gøre hvad som helst til oversized, oppustelige løsninger. Hvad skal vi puste liv i for dig?

Se flere eksempler