Skæv idé blev til guldfigurer

En skør idé forgyldte Walther. Ibsens Fabrikker elsker Smukfest for at være åbne for skæve idéer og skøre måder at brande sig selv på.

Flemming Dybbøl & Peter Ibsen

Peter Ibsen præsenterer de gyldne figurer for Flemming Dybbøl, sponsorchef hos Smukfest

Smukfest er efterhånden blevet præsenteret for mange skøre forslag fra vores side. Deres populære maskot Walther er derfor blevet afbilledet i mange forskellige former.

Da vi slog et smut om Skanderborg for at præsentere Smukfest for en ny idé var modtagelsen god. Således stod der kort tid efter 25 Walther guldfigurer klar. De flotte og eksklusive statuetter fungerer som et gyldent minde fra Smukfest.

Walther
Walther

Smukfest vil hylde vinderne af årets “Smukbold” ved at give guldfigurer ud til dem. Guldfigurerne skal også bruges til at hylde vinderne eller vinderen af Polka Verner Legatet, som gives ud hvert år. I 2013 fik Kronprins Frederik legatet og var dermed den første til at få overrakt en gylden Walther-statuette.

Der er kun lavet 25 statuetter, hvilket gør Walther-statuetten til et eksklusivt produkt. Det er massive figurer, hvilket giver den rigtige statuette-følelse, når man står med den i hånden.

Vi er glade for gyldne statuetter, og vi er rigtig glade for Smukfests åbne sind, når det kommer til skæve idéer!

Vi har før forgyldt et par velkendte figurer, da vi lavede gyldne statuetter for Nybolig. Det er fantastisk at se en livlig figur blive til en eksklusiv ting, der passer på ethvert kontor!

Kronprisen får overrakt en gylden Walther

Allerede dagen efter, vi leverede skulpturerne, modtog Kronprins Frederik det allerførste eksemplar

Tilbage til
caseoversigt

Kunne du forestille dig et stykke gyldent blikfang? Send os en mail eller giv os et kald på + 45 40622927, så kan vi tage en snak om det!

Kontakt os