Sportsmaskotter til håndboldverdenen

Energisk maskotpar klar til de danske haller.

2013 blev året, hvor de velkendte sportsmaskotter for Dansk Håndbold Forbund, Trille & Trolle fik en opgradering, som skulle give et frisk pust til stemningen ved håndboldlandskampene.

Ligesom de oprindelige maskotter stod Ibsens Fabrikker for at producere kostumerne, der skulle sætte gang i tilskuerpladserne før kampstart!

Hvis der er et folkefærd, der går op i håndbold, så er det danskerne.

Med håndbold som inventar i hver stue og sportshal er det også vigtigt for DHF at holde fast i de danske håndboldfans. Her kom Trille & Trolles nye udseende ind i billedet.

DHF Trille Trolle

Kostumerne er lavet som ’nøgne’ maskotter, hvilket gør det muligt at udskifte trøjerne på sportsmaskotterne i tilfælde af f.eks. nye trøjer.

Dermed kan maskotterne være aktuelle i lang tid. Der er altså ikke behov for nye maskotter ved en rebranding af håndboldlandsholdets trøjer.

Det samme gælder ved Bear League-maskotterne, som Bamsefabrikken også har leveret. Det gør maskotterne unikke, og de kan tilpasses til hver enkelt kamp på baggrund af trøjen.

Footosession på Bamsefabrikken

"Trille og Trolle er en hyggelig tradition og et par velkendte ansigter ved vores landskampe, og vi er meget glade for, at Bamsefabrikken fortsat ønsker at samarbejde om disse to maskotter. Det udtryk, vi har ramt med Trille og Trolle, appellerer rigtig fint til vores håndboldpublikum, hvor især børnene har taget de to trolde til sig. Derudover er maskotterne blevet en naturlig del af oplevelsen af at være på hjemmebane for både DHF-ansatte og landsholdsspillerne."

Henrik M. Jakobsen, Direktør, DHF
Tilbage til
caseoversigt

Vi har fremstillet over 600 fantastiske maskotter
siden 2005 – skal din figur være den næste?

Kontakt os