Kæmpe logoballoner med lys – Værd at vide

Nice-to-know og need-to-know om kæmpe logoballoner med lys

Luftballon med logo og lys. 3 meter i diameter. Fyldes med Helium. Perfekt blikfang til butiksåbninger.

Kæmpe logoballoner med lys
Kæmpe logoballoner med lys eksponerer dit logo på elegant og blikfængenede manér. De er perfekte til at skabe opmærksomhed omkring et event som eksempelvis en butiksåbning. Ballonen fanger kundens opmærksomhed og viser dem vej til din lokation.

I denne artikel kan du læse både nice-to-know og need-to-know om kæmpe logoballoner med lys, så du er klar til gå i gang med din virksomheds næste luftbårne blikfangskampagne.

Opsætning med helium
En kæmpe logoballon med lys er som skabt til udendørs blikfang. Ballonen er perfekt til events der finder sted i vinterhalvåret eller sen aften og nat. LIDL ballonen på billedet ovenfor bliver brugt til at skabe opmærksomhed omkring nyåbnede butikker.

Når en kæmpe logoballon laves med indbygget LED-lys bliver ballonen selvsagt tungere end normalvis. Vi anbefaler derfor, at kæmpe logoballoner med lys skal have en diameter på 3 meter, hvis den skal bruges til udendørs opsætning med helium. Ballonen er tynget af det indbyggede lys og de 25 meters ledning ned til jorden, og den ekstra store 3 meters ballon giver ballonen et større indhold af helium og dermed mere opdrift til at holde den pænt svævende i luften, selv med den øgede vægt.

En kæmpe logoballon på 3 meter i diameter indeholder ca. 15 m³ helium.

Hjælp til opsætning med helium
Er du usikker omkring opsætningen med helium af jeres kæmpe logoballon, så er vi klar til at hjælpe jer godt på vej. Hos Ibsens Fabrikker har vi en fast tilknyttet ballonmand, som kan assistere med opsætningen og levere helium til formålet.

Som nybegynder kan det varmt anbefales at bruge en montør, men selv for de øvede ballon-opsendere, er der kun fordele at hente, ved at bruge en professionel ballonmand.

Forskellige typer lys
Vores kæmpe logoballoner kan leveres med forskellige typer af indbygget LED lys. 9 ud af 10 af vores balloner bliver leveret med 6000K “Daylight” LED, som giver et hvidt lys der ikke forstyrer ballonens farver. Alternativt kan ballonen leveres med 4000K “Warmlight” som er et gulligt lys.

Som et sidste alternativ, kan logoballonerne leveres med RGB(rød, grøn, blå) LED lys.

Det indbyggede LED lys har en spænding på 12V, og alt nødvendigt udstyr medfølger, således ballonen er klar til at sætte direkte i en dansk stikkontakt for enden af de i alt 28 meter medfølgende ledning.

Fuld printede balloner
Har du en helt unik idé til en kæmpe ballon med lys, er det også muligt at fuldprinte vores balloner. Vores hidtil største ballon på 8 meter i diameter, er et godt eksempel herpå, printet med NASA’s højtopløselige billeder af Månens overflade til det danske rockband Nephew‘s sceneshow.

Indendørs udsmykning med kæmpeballoner
Vores kæmpe logoballoner med lys kan også anvendes til udendørs udsmykning. En LED belyst ballon kan være med til at skabe en helt speciel stemning ved dit næste event, med din virksomheds logo og budskab i centrum. Se eksempelvis hvordan Irma brugte kæmpe logoballoner til udsmykning i Forum, København.

Skal vi lave en kæmpeballon til dig?
Hvis du er interesseret i, at bruge kæmpe logoballoner med lys til dit næste event, så giv os et kald eller send os en mail. Vi er altid klar til at lave gratis 3D mock-ups, så du kan se hvordan lige netop dit logo eller budskab ser ud på en kæmpe ballon.

22. november 2018