Kæmpeballoner under loftet ved Mad & Glæde 2018

Ved Irmas Mad & Glæde 2018 er kæmpeballoner med logo både blikfang og en vigtig del af udsmykningen. Hos Ibsens Fabrikker ser vi også et skjult budskab i kæmpeballonerne under loftet.

Kæmpeballoner ved Mad & Glæde 2018

Kæmpeballoner udgør et vigtigt element i udsmykningen ved Mad & Glæde 2018

Balloner under loftet til Mad & Glæde
Irma inviterer hvert år til Mad & Glæde, som er et brag af en madfest for alle der er lige så nysgerrige og madglade som Irma. Forum i København har de seneste år dannet ramme om madmessen, der over en hel weekend har mere end 13.000 besøgende

For at give hallens dekoration et ekstra prik over i’et, blev der i år hængt “Irma” kæmpeballoner op i hallens loft, og det fungerede perfekt som udsmykning i det højloftede og store lokale. Både set nedefra, og fra rummets balkoner, bidragede de blå kæmpeballoner til det festlige og professionelle udtryk. En nem måde at få en ekstra dimension på udsmykningen af rummet som helhed.

Et budskab til deltagerne
Foruden af være en flot del af udsmykningen både ved indendørs og udendørs arrangementer, kan kæmpeballoner med logo også tænkes som et underbevidst budskab til deltagere og tilskuere. Med kæmpeballoner påført Irmas logo svævende oppe over messens udstillere og deltagere, sender dagligvarekæden et budskab til messens deltagere; Irmas værdier og mærkesager er repræsenteret ved dette event!

Hos Ibsens Fabrikker er vi altid stolte af, at kunne bidrage til en fremtrædende begivenhed som Irmas Mad & Glæde messe. Vores kæmpeballoner vækster fortsat i popularitet, ikke mindst til brug ved arrangementer som Mad & Glæde.

Kæmpeballoner tjener mange formål
Kæmpeballoner kan bruges ved enhver begivenhed, event eller show. Kun fantasien sætter grænser når Luftfabrikkens produkter tages i brug til promotionelle og visuelle formål. Intet understreger dette bedre end vores Nephew case, hvor en kæmpeballon på 8 meter i diameter svævede over Orange Scene ved Roskilde Festival 2018.

Er du blevet hooked på, at få en kæmpe ballon med til dit næste arrangement? Læs mere om kæmpeballoner vores 11 skarpe om luftskibe og kæmpeballoner og rådfør dig med vores huskeliste til når du skal i gang med at bruge dine kæmpeballoner.

 

7. september 2018