Da Havkatten indtog Jyske Bank BOXEN

Det stod højt på ønskelisten, at Havkatten skulle svømme frit over hovederne på de feststemte Jyske Bank medarbejdere, som deltog ved festlighederne.
Ibsens Fabrikker blev betroet opgaven. At fisken skulle være hele 8 meter lang, bekymrede lidt, men det hele forløb fantastisk og som smurt i (fiske)olie.

Kæmpe oppustelig figur

Den 8 meter lange oppustelige havkat

I vores evigt voksende portefølje af overdimensionerede dyr og skabninger, spænder kompetencerne fra små insekter til pansrede kæmper. Nu er turen kommet til “Havets ulv”. Dette 8 meter lange vidunder af en havkat svømmede roligt over 15.000 Jyske Bank medarbejdere i Boxen i Herning, som et symbol på koncerns kerneværdier.

Havkatten som Jyske Banks identitet har sin oprindelse for 40 år siden, og er i dag et internt symbol for (bl.a.) at drive bæredygtig og ansvarlig forretning. Havkatten er ikke bredt kendt udenfor koncernen, men for såvel ledelse som ansatte, er den et velkendt, og kommunikerer virksomhedens værdier på en simpel men iøjnefaldende måde, og er med til at styre en af Danmarks største banker i den rigtige retning.

Trods den sjældent omtales som en køn skabning, er det dog alligevel lykkedes at skabe et spektakulært og iøjnefaldende syn ud af rovfisken bag Jyske Banks interne identitet. Med neon-blå-grønne farver, detaljeret svejsearbejde og livagtige oppustelige former, er illusionen komplet og havkatten er bragt til live.

“Havet er skønt!”

Havkatten i Boxen

Den 8 meter lange havkat svømmer igennem luften over folkemængden i Jyske Bank Boxen.

5. november 2022