Kæmpe bamser i Superligaen vinder titler år efter år

Bamsefabrikken er storleverandør af kæmpe bamser til klubberne i Superligaen. Bamsefabrikkens maskotter løb afsted med guld, sølv og bronze i sæsonen 2017

FCK fest med maskotten Leo

Leo er en af landets mest kendte kæmpe bamser. Og så er han fra Ibsens Fabrikker.

Superligaens populære kæmpe bamser kender du sikkert fra TV og fra landets stadions hvor de underholder og laver sjov. Men for os er kæmpe bamser ikke bare sjov!

Vi har udviklet maskotter til et hav af klubber i hele Norden. Og vi sætter en ære i at ramme plet hver gang. Kæmpe bamser er mere end blot sjove gimmicks, de er ambassadører for deres klubber.

Da sæsonen 2017 var forbi, og der skulle gøres status, så kunne Bamsefabrikkens maskotter tegne sig for pladserne 1,2,3,4 og 5. Hele 11 af de 14 superligaens kæmpe bamser var leveret af Ibsens Fabrikker.

Faktisk skal vi helt tilbage til 1994 for at finde en maskot som ikke har været en tur igennem Bamsefabrikkens turbiner, det er da noget at være stolt af…ikke sandt?

Det helt essentielle ved sportsmaskotter er at bevægeligheden og komforten er i top. Kostumet skal være ultra lightweight således at skuespilleren i kostumet kan hoppe, danse og lave de lækre “moves”. Faktisk er dette mere vigtigt end at kostumet er stort og opsigtsvækkende.

Reklametøjdyr fremstillet for Malergrossisten

Reklametøjdyr fremstillet for Malergrossisten. Reklamebamser er det perfekte supplement til maskotter og kæmpe bamser

Maskottens popularitet afhænger, udover skuespillerens evner, også af hvor godt den bliver markedsført. Ud over kæmpe bamser kan man supplere med reklame tøjdyr som kan sælges som merchandise. Vi har masser af reklamebamser på samvittigheden.

Et glimrende eksempel på, hvordan kæmpe bamser og små tøjdyr kan gå godt i spænd, er denne case, hvor maskotten Bikey blev produceret i både stort og lille format, til EM i landevejscykling.

Kontakt os i dag til en snak om et børnekoncept/maskotkoncept, eller enhver form for unikke kæmpe bamser, som kan bringe dit hold øverst på podiet.

12. maj 2017