Blikfang med oppustelig markedsføring på fem måder

Dette blogindlæg er til dig, som ønsker at bruge oppustelig markedsføring som et redskab til at opnå synlighed og blive set. Men hvilken løsning skal du vælge?

Point of sales kan laves i alle størrelser, farver og former – tænk kreativt!

Løsning 1 – Oppustelige reklameprodukter til brug i detailhandel og til reklamekampagner.

Disse reklamebadedyr kan være løsningen for dig hvis du ønsker at tiltrække opmærksomhed i supermarkeder eller som en del af en sommerkampagne. Stykprisen er lav på disse oppustelige produkter, såfremt at du er indstillet på at producere minimum 4-500 enheder. Faktisk oplever vi ofte at stykprisen på et tredimensionelt og oppusteligt oversized produkt er lavere end et traditionelt papskilt.

Vi producerer oppustelige produkter i stort format for en lang række af producenter af fødevarer, slik, chips og forbrugervarer som emballeres i tuber, bøtter, poser, dåser og flasker. Forberedt for ophængning i loftet, inklusiv snore og kroge til ophængning. Vi kan gengive de fleste produkter i oppustelig form, og med høj nøjagtighed. Størrelsen på disse produkter er typisk 50- 200 cm. høje men kan også produceres endnu større. Du bliver altid præsenteret for et 3D design forud for igangsættelse af produktionen. Leveringstiden på oppustelige badedyr og reklamegimmicks er 4-6 uger fra godkendt 3D design.

Holdbarhed og kvalitet på disse produkter er som den du kender fra badedyrene du køber på din charterferie. Fremstillet i PVC uden phthalater.

Her kan du læse meget mere om reklamebadedyr og oppustelige produkter.

Et oppusteligt kæmpeøje til blikfang.

Løsning 2 – Oppustelige kæmpeprodukter og figurer i storformat til indendørs brug.

Såfremt at din oppustelige reklame skal bruges indendørs så kan den rigtige løsning meget vel være et opskaleret badedyr. Altså stadig lufttæt og med en ventil som lukker produktet, og stadig fremstillet i PVC uden phthalater. Jo større et produkt jo tykkere PVC, naturligvis.

Vi har tidligere fremstillet oppustelige objekter såsom kondomer, tuber, dåser og flasker i helt op til 7 meters højde. MEN husk at disse er kun til indendørs brug eller brug i vindstille sommervejr. De kan gå i stykker såfremt at de kommer i kontakt med en skarp genstand, præcist som en luftmadras. Dog leverer vi altid de lufttætte oppustelige reklamer med et lappekit, således at mindre lækager kan fixes.

Overfladen kan printes med et højtopløseligt billede. Eksemplificeret ved billedet over denne tekst hvor vi som et sjovt gimmick fremstillede et 4 meter højt oppusteligt øje til vores showroom i Pandrup. Det oppustelige kæmpeøje blev placeret foran et stort vinduesparti til stor forundring for de passerende billister. Men det virkede, vi fik opmærksomhed :-). Disse unikke oppustelige kæmpeobjekter kan fremstilles i små oplag, ja helt ned til et enkelt eksemplar. Perfekt til blikfang på messestanden eller som oppustelig dekoration.

OBS: visse messehaller kræver at denne slags effekter er fremstillet i brandhæmmende materialer. Dette kan vi også tilbyde imod merpris.

Den 6 meter lange heliumballon svæver frit til Folkemødet på Bornholm. Ballonreklamer vender hoveder og skaber blikfang.

Løsning 3 – Svævende reklamer fyldt med helium.

Dette er uden sammenligning den mest synlige og ekstravagante reklameløsning, med masser af synlighed forbundet. De svævende reklamer skal have en vis størrelse før end de kan indeholde helium nok til at produktet letter fra jorden, altså det øjeblik hvor at opdriften fra heliummet er større end vægten af PVC materialet som produktet er fremstillet af. Til eksempel skal en rund heliumballon minimum have en diameter på 2 meter før end den letter fra jorden. En sådan 2 meters svævende reklameballon indeholder 4-5 kubikmeter helium.

Helium bestilles hos en gasleverandør såsom Air Liquide eller andre lignende firmaer. Vi kan også håndtere hele opgaven og varetage selve opsætningen såfremt det ønskes. Helium reklameballoner er IKKE permanent skiltning. De skal konstant være under opsyn, og du skal holde øje med vejrudsigten. Vindstyrker over 6 sekundmeter gør brugen af disse besværlig eller umulig, og heliumballonen skal dagligt efterfyldes med helium da helium “forsvinder” se denne tekniske forklaring på fænomenet. Giv os et kald vedr. opsætning og håndtering af disse opmærksomhedsmagneter så er du godt klædt på.

Læs meget mere om svævende reklameballoner her.

En otte meter høj oppustelig figur

Løsning 4 – Oppustelige reklamer til udendørs brug. Med indbygget blæser, som en hoppeborg.

Ønsker du opmærksomhed med outdoor reklame, og er det OK at der skal være konstant strømtilførsel, og at der er en lille smule larm fra den indbyggede blæser så bør du overveje løsning 4 som er at sammenligne med en hoppeborg. Altså en oppustelig figur eller produktkopi som er syet sammen af tykt PVC, og altså utæt som en si. Blæseren blæser konstant en masse luft ind i konstruktionen. Denne luft siver så ud igennem syningerne med samme kraft. Slukker du for strømmen til blæseren så falder den oppustelige figur sammen og lægger sig fladt med jorden.

Du kan med fordel benytte denne løsning til blikfang foran et varehus, som blikfang en festival eller til et udendørs event hvor du ønsker at skille dig ud. Typisk fremstiller vi maskotter i kæmpeformat eller gengiver vores kunders produkt i 4,5,6 eller 7 meters højde. Billedet nedenfor viser en 8 meter høj oppustelig figur, bedre kendt som Bruno fra Ramasjang. Denne står og troner foran Cirkus Summarum på deres sommerturneer. Læs mere om den oppustelige kæmpefigur.

Oppustelig messestand til FCK. Til både indendørs og udendørs brug.

Løsning 5 – Oppustelige Axion produkter. Lufttætte og lydløse til både udendørs og indendørs brug.

Såfremt at du kan bruge vores mange foruddefinerede shapes, størrelser og udformninger af oppustelige reklamesøjler, dåser, flasker, reklametelte, pavilloner, portaler o.s.v. Så er dette løsningen til såvel udendørs brug i al slags vejr, som til opbygning af en oppustelig messestand. Axion universet er så omfattende at vi har valgt at skille det ud i sit helt eget koncept. Vi designer in-house i 3D. Og visualiserer dit næste oppustelige event-kit for dig. Uden nogen form for købetvang, JA du hørte rigtigt!

Axion produkterne er en to-lags konstruktion som gør det muligt at udskifte artworket (det yderste lag) såfremt at dit logo eller budskab skulle ændre sig. Læs meget mere på www.axionnordic.dk

28. december 2017