Oppustelig figur på otte meter

Med Rasmus Bjerg i spidsen indtog Cirkus Summarum både København og Aarhus i 2013. Med sig havde han nogle velkendte figurer fra DR Ramasjang.

En af løsningerne til cirkusset er den kæmpe, oppustelige version af Bruno fra Ramasjang. Figuren blev prompte et hit blandt børnene på cirkuspladsen, og bjørnen tiltrak sig al opmærksomheden.

Det var ikke kun Bruno, der blev taget godt imod på cirkuspladsen. Vi producerede også et oppusteligt My Little Pony-slot. Det var også et hit. Især blandt pigerne.

Store, oppustelige figurer er ikke kun et hit hos børnene. Det er også meget nemmere for cirkusset at få sat dem og taget dem ned, når man skal videre.

Luftfabrikken er glade for at kunne puste liv i underholdningen til Cirkus Summarum og samtidig være med til at sætte fokus på Muskelsvindsfonden.

En otte meter høj oppustelig figur

Brunos Prut-O-Meter

Udover at være til offentlig skue og cirkuspladsens midtpunkt har den kæmpe Bruno-figur en sjov funktion, som får børnene på pladsen godt i gang.

Figuren er udstyret med et “prut-o-meter”, som bruges til at puste Bruno op og få børnene i gang. Det skaber aktivitet og interaktion mellem tilskuerne og figurerne.

For at få Bruno pustet op skal børnene hjælpe til ved at cykle og hoppe, hvilket får prut-o-metret til at stige. Indtil det rammer de 1.000.000 – så prutter Bruno!

Det er en ny og kreativ måde at bruge en oppustelig figur, som er sjov for børnene. Det giver også figuren en funktion, som børnene kan deltage i.

Tilbage til
caseoversigt