Oppustelig outdoor reklame

Pust liv i dit produkt på det rette tidspunkt. En stor del af vores outdoor reklame er forbundet med sommeren. Det er Vianor-dækkene også.

Et oppusteligt dæk på fire meter i højden er perfekt til at skabe synlig outdoor reklame – og minde norske Vianors kunder om, at det er tid til at få sommerdæk på igen.

Denne gang er der tale om en gang outdoor reklame i et vildt omfang!

Med hele 35 oppustelige dæk er der et stort potentiale og gode muligheder for at fange Vianors målgruppe – bilisterne uden sommerdæk.

Starten på promoveringen af en sæsonaktuel vare kan ske på ingen ting. Det er også tilfældet med de oppustelige Vianor-dæk, som pustes op i fuld størrelse på få minutter!

Outdoor reklame for Vianor

Outdoor reklame for Vianor i form af et stort oppusteligt bildæk

3D-visualisering
Outdoor reklame 3D tegning

Som ved de fleste special fremstillinger startede denne outdoor reklame med en 3D tegning af produktet.

Oppustelig outdoor reklame er optimalt at bruge såfremt at du sælger sæson-betonede varer som skal synliggøres effektivt, visuelt og lynhurtigt. Vores oppustelige outdoor reklameprodukter kan leveres i både lufttæt udførsel (en række standardshapes) som ikke har en blæser indbygget til at blæse konstant luft i produktet. Falder udformningen af dit ønskede outdoor reklame produkt uden for disse standardudformninger så er det en anden metode

vi skal benytte os af. Disse oppustelige Vianor dæk kræver konstant strømtilførsel for at holde sig oprejst. Dette skyldes at en kraftig indbygget blæser konstant puster luft ind i ballonen. Luften siver herefter ud igennem de mange syninger – præcis som en hoppeborg.

Overvejer du om oppustelige outdoor reklamer er noget for dig så tøv ikke med at tage kontakt på +45 4062 2927.

Video
Tilbage til
caseoversigt

Interesserer du dig også for outdoor reklame? Send os en mail på [email protected]

Kontakt os