Unikt branded interiør – lad dine kunder læne sig op ad dit brand

noglehul

Hos Ibsens Fabrikker tror vi på, at den simpleste og letteste måde at starte et projekt på er via simple børnetegninger. Igennem disse kan vi lynhurtigt visualisere vores idéer for kunderne. Vi brugte også simple tegninger, da vi indledte samarbejdet med HOME A/S ang. blikfang til deres mæglere.

Figurfabrikken og HOME A/S indgik et konstruktivt parløb igennem hele processen fra start til slut. Lige fra de første tegninger på papir til leveringen af det færdige produkt. På billederne ser du et par af de produkter, som samarbejdet endte ud i.

Et to meter glasfiber nøglehul, som både kan pryde facaden, men også anvendes som et legehjørne/møbel i butikkerne, samt en flot brochurebox/stander til brug udenfor butikkerne.

Lad Figurfabrikken fremstille dit logo i oversize format som et praktisk møbel til brug i showroomet, på messestanden eller i receptionen. Et møbel der med garanti skaber opmærksomhed, og som samtidig er et klart statement af dit brand og en synlig eksponering af din virksomhed.

homestander_ny

Har din virksomhed et logo, som bør omdannes til et møbel/inventar, så kontakt Figurfabrikken, og lad os drøfte mulighederne for netop dit logo.

Læs meget mere om speciallavede effekter og props på hjemmesiden.

17. oktober 2013