Udnyt det frie rum, og tag al opmærksomheden.
Oppustelige effekter boltrer sig til udendørsevents.

Personificer jeres brand

Maskotkostume

Interager. Deltag. Mød folk i øjenhøjde. Maskotkostumer kan bruges i alverdens situationer, men de fungerer allerbedst med publikum. Med en livlig karakter knyttet til jeres brand opnår I vigtige faktorer som genkendelse og humor. En maskotfigur fyldt med identitet agerer på vegne af jeres virksomhed og personificerer jeres brand. Udnyt mulighederne i at have et ansigt udadtil.

Læs mere om maskotkostumer

Lad dit budskab flyve højt

Svævende bus

Der er kamp om opmærksomheden til arrangementer udendørs. Det vrimler med budskaber, mennesker og andre interessante syn. Men med svævende reklameeffekter kan du hæve dit brand over havet af indtryk og placere jeres budskab, så ingen misser det. Det kan gøres i alle former og størrelser, men bigger is better, når kampen om kundernes blikke står. Fortæl idéen bag jer og jeres produkt uden alenlange tekstblokke på et simpelt skilt.

Læs mere om bussen

Pryd gadebilledet

Oversized golfbold

Selvom det er reklame for din virksomhed, så kan det alligevel give lidt igen i det offentlige rum. Reklameeffekter i glasfiber kan have en æstetisk effekt, mens det leder opmærksomheden hen på det budskab, som I står med. Det er skridtet videre fra traditionel reklame. De forbipasserende nyder synet, men de fanger også logoet og tanken bag i forbifarten. Eksemplet er fra golfturneringen Made in Denmark i Himmerland.

Læs om projektet

Skab din unikke base

Eventtelte

God reklame har også en reel funktion. Det beviser de oppustelige eventtelte, der både kendetegner jeres virksomhed og skaber rammerne for dybdegående samtaler og essentielle aktiviteter. De selv samme rammer er umulige at overse i mængden. De skiller sig ud. Medbring teltene til event efter event. I bliver helt sikkert genkendt på det unikke design og de specifikke farver, som danner jeres visuelle identitet.

Læs mere om eventtelte