Carlsberg gør klar til sommeren med kæmpe eventtelt

Som de første har Carlsberg bestilt et kæmpe beduin eventtelt hos Luftfabrikken. Det er nemlig det perfekte værktøj til sommerens koncerter og festivaler i hele landet.

eventtelt

Som noget nyt kunne vi fra marts tilbyde dette store og fleksible eventtelt i form af vores strech beduintelte. Og i slutningen af maj står det første af Luftfabrikkens beduintelte klar til brug – og kunden er Carlsberg.

Teltet er perfekt til sommerens arrangementer, hvor Carlsberg tager ud til både festivaler og koncerter. Her er teltet virkelig egnet til at skifte location, da det kan ændre facon efter behov. Sommeren igennem får Carlsbergs telt virkelig mulighed for at vise sit potentiale – og vi glæder os til selv at se resultatet!

Derfor tager blikfangsfabrikanterne Peter Ibsen og Jesper Ziwes selv med til første arrangement i slutningen af maj, hvor vi hjælper med opsætningen af teltet og instruerer Carlsbergs folk i brugen af det. Carlsberg har bestilt deres Tuborg-telt i 15 gange 20 meter, som er vores største version af teltet.

Vi har tidligere samarbejdet med Carlsberg. Her producerede vi flere eventtelte i Tuborg-designet. Dengang var der tale om vores AXION-telte, og nu er Carlsberg altså gået et par størrelser op til sommerens festligheder..

Se 3D-visualiseringen af Tuborg-teltet nedenfor, og læs mere om vores stretch beduintelte på Luftfabrikken.

4. maj 2015