Svævende reklameluftskibe trak lange blikke i Nykøbing F.

I min egenskab af luftkaptajn her på Luftfabrikken havde jeg den udsøgte fornøjelse at levere det første af vores nye type opsigtsvækkende blikfang, nemlig et 3 m langt radiostyret luftskib til Nykøbing F. Håndbold.

Svævende Luftskib med reklame

NFH spiller i Dameligaen, og deres sponsorer Scanlines Bordershop og Carlsberg havde et ønske om skabe blikfang for deres brands på en opsigtsvækkende og anderledes måde.
Det viste sig hurtigt, at et radiostyret luftskib fra Luftfabrikken var en second to none løsning til det formål. Luftskibet blev benyttet før og efter kampen, i halvlegen og i forbindelse med time-outs.
Luftskibet, som udelukkende er beregnet til indendørs brug, fyldes med helium på få minutter. Det er batteridrevet, og udstyret med ror og propeller, som næsten lydløst styrer det igennem luften ledsaget af nysgerrige blikke.
Luftskibet kan også bruges som blikfang på messer, i forbindelse med koncerter, konferrencer etc., og man kan f.eks. sætte bannere på med budkaber, og henvisning til et messe standnr.
Mulighederne er mange, men uanset hvad, så kan vi her Luftfabrikken leverer en løsning som passer til dig, dit brand og din event.

24. marts 2014