Udstil realistiske kæmpeprodukter med stackawraps

Hvad enten dit produkt sælges i flasker, dåser, bøtter eller kartoner, så kan vi gengive det i 3D-storformat med en hidtil uset realistisk detaljegrad.

Stackawraps produktkopier er så realistiske, at tænderne løber i vand.

Stackawraps er et revolutionerende, nyt og realistisk displaysystem til brug i detailhandlen og ved events. Produktet leveres som samlesæt bestående af et skelet og et cover, så det fylder tæt på ingenting under transport eller forsendelse.

Coveret produceres og printes ud fra dine højopløselige billeder af dit produkt. Skulle etiketten eller udseendet på dit produkt ændre sig, så kan du blot bestille et nyt cover som erstatning for det gamle.

Minimumsoplaget ved gengivelse af dit produkt i 3D-kæmpeformat er 25 enheder. Send os gerne et billede af dit produkt, og vi vender hurtigt tilbage med et overslag.

Disse realistiske emballagekopier kan måske være forskellen på succes og fiasko til din næste produktlancering.

Der er noget meget dragende ved at blive præsenteret for et kæmpeprodukt. Du kan være sikker på, at forbipasserende stiller op til fotografering ved siden af dit produkt. Og skulle disse ende på de sociale medier, så er der vel kun tale om en ekstra bonus.

Send os en mail med din forespørgsel på [email protected].

Detaljeringen på Stackawraps POS displays er ubeskrivelig

Siden 2005 har Ibsens Fabrikker gengivet kendte produkter i 3D-storformat. Vi har flere muligheder alt efter, hvilken situation eller hvilket miljø du ønsker at promovere dit produkt. Nedenfor lister vi fordele og ulemper op ved de forskellige valgmuligheder:

Kæmpeprodukter i glasfiber
Ønsker du et permanent blikfang, som kan bruges udendørs og foran butikker, så bør du overveje vores replicas i glasfiber. De er væsentligt dyrere end både oppustelige produktkopier og Stackawraps. Men de er det rette valg qua den autolakerede overflade.

Oppustelige POS-displays
Oppustelige point of sale-displays er fantastiske, når en kampagne i detailhandlen skal vække maksimalt opsigt. Disse luftige produktkopier kan fremstilles i størrelser, som passer til reklamefremstød i detailhandlen.

Vi kan fremstille helt ned til få hundrede af disse produktkopier til en pris, hvor de fleste kan være med. Et badedyr lever ikke evigt, men det gør din kampagne jo heller ikke.

23. april 2017