Skole OL brugte oppustelig figur til at fremhæve årets maskot

Skole OL vokser sig større og større år efter år. Maskotten blev gengivet som en oppustelig figur der blev afsløret på dagen.

Oppustelig figur

Skole OL maskot gengivet som oppustelig figur

I forbindelse med den Internationale Olympiske Komites kongres i København, blev Skole OL 2009 afholdt på  Østerbro Stadion den 28., 29. og 30. september. En oppustelig figur var frontfigur i markedsføringen.

Skole OL er en atletikkonkurrence for alle skoler/elever i klasserne 4.- 6. klasse i Københavns Kommune.
Præcis som de “rigtige” Olympiske Lege har også Skole OL deres egen maskot. Denne gengav vi som en oppustelig figur på 3 meter i højden.
Olympiske maskotter er blandt de mest kendte reklamefigurer i hele verden.

Luftfabrikken har samarbejdet med atletikklubben SPARTA omkring produktionen af den speciallavede oppustelige figur.

Denne oppustelige maskotfigur er 3 meter høj, og ikke (som normalt) udstyret med en blæser der holder produktet oprejst (samme princip som en hoppeborg).

Oppustelig maskot til Skole OL

Oppustelig maskot til Skole OL

Nej denne figur er fremstillet i PVC og er i virkeligheden et kæmpe badedyr som er en lukket enhed som ikke kræver tilkobling af strøm.

Disse typer af special udformede balloner og figurer er yderst velegnede til indendørs reklame, men kan altså også benyttes som outdoor reklame af kortere varighed.

OL Maskotten gjorde sin pligt og tiltrak stor opmærksomhed ved sportsstævnet i København. På billedet ses Kronprins Frederik, Bubber og Ritt Bjerregård ved åbningsceremonien.

Kunne du overveje at lave dit budskab komme stærkt igennem ved at bruge en oppustelig figur? så giv os et kald på +45 4062 2927 eller send en mail til [email protected] .

 

Blikfang til events og messer

28. oktober 2009