Oppustelige planeter til dit overdimensionerede rumtema

Oppustelige planeter til messer, events eller undervisning hvor temaet er eksempelvis klima eller rummet.

Oppustelige planeter på 2 meter i diameter, printet med NASAs offentligt tilgængelige billeder

En oppustelig udgave af jorden, månen eller en af vores naboplaneter kan være prikken over i’et til dit næste event. Er temaet for din udstilling klima, solsystem eller rumrejse, så er vores oppustelige planeter på 2 meter et fantastisk visuelt værktøj til at skabe blikfang eller stemning i et stort rum, som tillader brugen af de overdimensionerede balloner.

Ballonerne kan desuden være et unikt værktøj til undervisning – Hvad er værdien af et fladt kort eller billede, når man kan fremvise en (omend stor) miniaturudgave af planeten.

Vi lagerfører ballonerne i 2 meter størrelse, som er en af vores mest solgte størrelser af kæmpe balloner. Skal dimensionerne være tro mod planeternes virkelige størrelser, kan vi selvfølgelig også lave ballonerne i forskellige størrelser efter behov og ønske. Du kan eksempelvis læse mere om den absolut største ballon vi har leveret, i form af en 8 meter stor oppustelige måne til rockbandet Nephew.

Planeterne kan leveres med LED lys, som et ekstra touch til det endelige udtryk.

Hvis du skal bruge en oppustelig planet eller måne, eller mangler inspiration til anderledes blikfængende og stemningsskabende oppustelige produkter, så smid os en mail eller giv os et kald! Du kan også lære mere om vores øvrige oppustelige produkter på Luftfabrikken, eller se her, hvordan man kan være ekstra kreativ med sit jordklodedesign.

Oppustelig jordklode hængende over messestand

23. oktober 2019