Nyhed: Et samlesæt til både indoor og outdoor reklame

Portal og reklamesøjle. Butiksåbning eller cykelløb. Vores nye, oppustelige løsning er fyldt med muligheder, om du så reklamerer ude i det fri eller et sted, hvor det kniber med pladsen. 

Indoor og outdoor reklame for DeWalt

Hos Luftfabrikken sælger vi ofte portaler og reklamesøjler som en samlet blikfangsløsning. Men det er ikke nødvendigt længere – for nu står vi klar med det hele i ét produkt. Og det fungerer endda, om det er indoor eller outdoor reklame – messestand eller sportsløb.

Vi laver selvfølgelig vores oppustelige tre-i-en-løsning i et design, som passer din virksomheds valg af design og farver.

Det midterste stykke – som på billedet fungerer som en reklamesøjle – kan kobles på selve portalen, som giver bredde og muligheder for at bruge vores tre-i-en-blikfang som målportal ved et marathon eller cykelløb. Står søjlen separat, så kan en messestand få den opmærksomhed, som det kræver for at skille sig ud mellem alverdens skilte og så videre.

Man skal heller ikke bekymre sig om støj. For at gøre det perfekt til brug outdoor og indoor, så er det lukkede enheder. Når de er pustet op, så er de fuldstændig lydløse og laver ingen støjgener.

 Læs mere om Luftfabrikkens portalløsninger her!

26. marts 2015