Kampagne skilte for Nordjyllands Trafikselskab

I vores seneste projekt havde vi fornøjelsen af at samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab om en spændende kampagne, der fremmer samkørsel i Nordjylland.

Kampagne skilt træ

Da NT kontaktede os, stod de over for en udfordring: Hvordan kan vi effektivt kommunikere fordelene ved samkørsel til unge og byboere?

Under vores indledende drøftelser blev vi inspireret af de gode samtaler, vi har haft i bilerne. Disse samtaler satte fokus på, hvordan vi kan gøre budskaber mere engagerende. Det førte til idéen om at bruge talebobler, der ville fange folks opmærksomhed og få dem til at stoppe op og reflektere over fordelene ved samkørsel.

 

Vi valgte at placere taleboblerne på skilte, der skulle udstilles i udvalgte områder såsom ungdomsuddannelser og centrale bymiljøer i Hobro, Aars og Havbro. For at sikre, at vores skilte kunne modstå det skiftende nordjyske vejr, udvalgte vi nøje materialer:

12mm vandafvisende krydsfiner: Dette robuste materiale sikrer holdbarhed og modstandskraft mod fugt og vejrpåvirkninger.

UV-tryk: En trykmetode, der bevarer farverne og sikrer, at budskaberne altid er lette at læse.

MECA CNC-maskine til skæring: Den præcise skæringsteknologi giver os mulighed for at skabe detaljerede former, der ser professionelle ud.

Kampagne træ skilt

Vi ser frem til at se, hvordan vores innovative tilgange vil påvirke folks holdning til samkørsel i regionen og håber, at dette projekt kan inspirere andre til at tænke kreativt i deres egne initiativer.

 

Selvom denne case fremhæver vores samarbejde med NT, vil vi også gerne vise, hvad vi ellers kan indenfor skiltning. Et godt eksempel er vores arbejde med den gigantiske bulldog-skulptur, hvor vi har tilføjet folie-dekoration med logo. Denne løsning illustrerer vores evne til at kombinere funktionalitet med visuelt imponerende design. Derudover har vi leveret skræddersyede skilte til Royal Copenhagen, som afspejler deres brandidentitet og æstetik.

Kampagne skilte

Som en nordjysk skilteleverandør har vi specialiseret os i at levere forskellige typer skilte i Nordjylland, herunder træskilte, speciallavet træskilte og unikke træskilte. Vores speciallavede træskilte er perfekte til kampagner, og vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder vores kunders specifikke behov. Uanset om du søger et speciallavet træskilt til din virksomhed eller unikke løsninger til events, er vi din pålidelige partner i Nordjylland.

10. oktober 2022