Vi puster liv i illustrationer

Sommeren er på vej, og derfor er Luftfabrikkens højsæson ved at være oppe ovre. Og så skal vi selvfølgelig også have skiftet vores oppustelige demoprodukter ud! Denne gang har vi sparket til produkterne rent grafisk.

16324248133_881b178c83_o

Det er vigtigt, at vi med vores demoprodukter kan vise det ypperste i det oppustelige univers – og med den størst mulige detaljegrad i vores produkter. Og denne gang viser vi virkelig, hvordan det grafiske udtryk kan skabe blikfang. Vores illustrationer kommer fra Adam Hansels kreative hånd – og det fungerer, når vi puster liv i de grafiske elementer.

Fabrikanten fra Ibsens Fabrikker. Bamserne fra Bamsefabrikken. Ballonerne fra Luftfabrikken. Det mere tekniske og stillestående fra Figurfabrikken. Det hele er repræsenteret i illustrationerne i vores grafiske profil. Og det er den profil, vi har pustet til livs med vores AXION-telt med oppustelige søjler og den oppustelige målportal – nogle af vores mest populære produkter.

Adams fantastiske illustrationer på vores demoprodukter viser mulighederne, når det kommer til unikke, oppustelige produkter. Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænserne, når der skal tænkes i design, farver og illustrationer til blikfangsprodukter fra Luftfabrikken. Så har du en grafisk profil, som du gerne vil have din virksomhed identificeret med – så kontakt os, og hør om mulighederne!

16851584712_db33e64cce_o

23. april 2015