Vi lagde to og to sammen på rekordtid

Plus-Plus besluttede sig for at lege med oversized blikfang til messer og andre arrangementer. Figurfabrikken leverede løsningen på den halve tid af normen.

Lakerede brikker i styrofoam. Produceret på kun 14 dage. Det blev resultatet, da Plus-Plus tog kontakt til Figurfabrikken med henblik på at skabe unik blikfang, der kan trække opmærksomhed til legetøjsproducentens stande ved diverse messer.

Ved hjælp af brikkerne kan Plus-Plus sætte deres legetøj i scene. Disse oversized plus-brikker, som repræsenterer firmaets navn og logo, gør det nemlig lettere for øjnene at finde vej til det fantasifulde legetøj.

Normalt går der op mod fire uger fra bestilling, før vi kan levere en lignende ordre hos kunden. Men i dette tilfælde skulle Plus-Plus bruge det unikke blikfang kort tid efter bestillingen.

På den halve tid – kun to uger – producerede og leverede Figurfabrikken de lette og håndterbare styrofoambrikker. Dermed fik den danske legetøjsproducent hurtigt mulighed for at ramme deres messestand ind på fantasifuld vis.

Figurfabrikken har mange års erfaring med at producere oversized objekter til blikfang og markedsføring. Se meget mere på vores hjemmeside.

10. februar 2016