Udendørs reklameballon – striberne er tilbage i OB

Udendørs reklameballon markerede at striberne er tilbage hos Odense Boldklub. Den 5 meter høje OB spillertrøje trak lange blikke.

Stor reklameballon med logo trak lange blikke i Odense

Under sloganet “Striberne er tilbage #AltidOdense” og med en stor udendørs reklameballon markerede det fynske fodboldflagskib OB at de brede striber er tilbage på Superligaklubbens spillertrøje. Det er stadig Hummel som er trøjesponsor. Med efter 16 år med Carlsberg som hovedsponsor så er det lokale øl-brand Albani nu igen at finde på OB trøjen.

Den udendørs reklameballon vil fremadrettet være at finde i midtercirklen på EWII Park forud for hjemmekampe, og ved fan-zonen som et oppusteligt blikfang.

Det kan ikke helt udelukkes at OB har følt sig inspireret af en anden oppustelig spillertrøje som Ibsens Fabrikker producerede for AaB. Men de to er nu ikke identiske i udformning, og det er vel heller ikke forbudt at lade sig inspirere 🙂

I praksis så er denne udendørs reklameballon yderst hurtig at opsætte og nedbryde. Et stik tilsluttes alm.stikkontakt hvorefter ballonen tager form som følge af en indbygget kraftig blæser som konstant flytter luft ind i ballonen. Luften siver herefter ud igennem de mange syninger. Samme princip som man kender fra en hoppeborg.

Hvis du er blevet inspireret til at benytte en udendørs reklameballon som blikfang til dine events – så send gerne en mail eller ring på 40 62 29 27 .

6. juni 2018