Oppustelig spillertrøje til midterpletten

Nordjyllands velkendte bolchestriber indtager midterpletten som oppustelig spillertrøje. Det er storslået blikfang.

Et velkendt syn i stor størrelse. Som sportsklub er en oppustelig spillertrøje en oplagt og effektiv måde at skabe blikfang på. De lokale kender synet af trøjen, som fanger deres opmærksomhed på lang afstand. Det var også tilfældet ved den fem meter høje AaB-trøje, som Luftfabrikken producerede for Spar Nord.

Trøjens bolchestriber er et velkendt tegn på klubben i Nordjylland, som også skiller sig ud i et hektisk gadebillede. Det giver en fantastisk effekt, som trækker folk til og virkelig kan give en event eller et arrangement prikken over i’et. Man fanger folks opmærksomhed, og man tvinger dem nærmest til at se, hvad der foregår.

3D-VISUALISERING

Som ved ethvert produkt fra Luftfabrikken får du en 3D-visualisering af dit produkt før, at vi begynder produktionen.

Herefter kan dine kommentarer, rettelser og tanker forme den perfekte gimmick til at puste liv i din markedsføring. På den måde er alle parter enige om produktets form, udseende og proportioner.

En spillertrøje har en fantastisk form til at smække direkte op i et stort format, hvilket gjorde den oppustelige AaB-trøje nem at lave i 3D med den egentlige trøje i baghånden.

Tilbage til
caseoversigt

Repræsenterer du en sportsklub, og vil du gerne se jeres trøje som et oppusteligt reklamegimmick?

Kontakt os!