Uddannelsessted med fokus på blikfang

Blikfang ved karrieremesser og events

University College Nordjylland er de glade nybagte ejere af et oppusteligt billboard og et oppusteligt iglo telt til brug i promotion og markedsføring af uddannelsen. Produkterne har allerede været i brug mange gange, og især teltet bliver flittigt brugt og rost til skyerne, fordi det er så tilpas enkelt i brug og passende i

størrelse, at det er en succes ved cykelløbsarrangementer såvel som dimissionsfester og karrieremesser.

Vi havde på Luftfabrikken besøg af et par kompetente medarbejdere fra University College Nordjylland, som fremlagde et ønske om nogle anvendelige promotion produkter med stærkt blikfang. De oppustelige produkter skulle være lette at anvende og flytte fra sted til sted. Efter en god snak og en fremvisning af nogle af Luftfabrikkens produkter, faldt valget på et oppusteligt iglo telt og et oppusteligt billboard.

Ann Purkær Plaetner, markedsføringskoordinator på UCN, fortæller:

“University College Nordjylland udbyder mellemlange videregående uddannelser indenfor sundhed, pædagog, teknologiske og business området. Vores primære målgruppe er unge mennesker der skal tage en uddannelse efter deres ungdomsuddannelse. Der er således tale om unge mennesker som er vant til at blive udsat for alle mulige former for markedsføring, og her skal vi skille os ud for at blive set.Da vi blev opmærksomme på Luftfabrikkens produkter, var der ikke langt fra tanke til handling. Her var der tale om unikke produkter af den rette kvalitet, der kunne give det blikfang vi har behov for.

Vi er lige startet med brugen af disse men har allerede fået stor positiv respons såvel internt som eksternt. Listen af kollegaer der reserverer produkterne til brug i deres markedsføringsarbejde vokser, og da brugervenligheden er høj på produkterne vil de blive flittigt brugt.”

Et oppusteligt billboard som det, UCN har købt, har et udskifteligt motiv, som flettes på selve billboard skelettet. Det giver produktet mange anvendelsesmuligheder og en lang levetid.

Skal vi også hjælpe dig med det helt rigtige oppustelige produkt til blikfang? Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Tlf. +45 4062 2927.

 

7. juli 2010