Inspiration til synlighed på messen og blikfang på din messestand

Lad din messestand skille sig ud fra mængden. Tiltræk besøgende, skab interesse og efterlad et indtryk.

Oppustelig messestand

En oppustelig HAYU messestand kan fragtes til messen i en personbil og opstilles på en halv time.

Vores oppustelige og lufttætte TRIPOD messestand ken bruges både til indendørs og udendørs messer. Læs mere om vores oppustelige messestande fra Axion Nordic.

Det at opbygge en opsigtsvækkende og flot messestand kan sammenlignes med at indrette en bolig, eller at opbygge et website som er indbydende at udforske. Det er så let at blive fristet til at vise ALLE dine produkter og ALLE dine ydelser. Men det kan blive en rodet forestilling at se på. Evnen til at kunne begrænse sig kan ikke undervurderes.

Og hvis dit produkt er en lille smule “kedeligt” eller u-sexet så fortvivl ikke – humor er vejen frem.

Lad os give dig et eksempel! Rottegift… ikke specielt sexet vel? Men vores kunde BAYER var med på at lave noget anderledes markedsføring på messestanden for at skille sig ud.

Oppustelig rotte som messeblikfang

Den oppustelige BAYER rotte blev set af alle messedeltagere.

Bemærk at BAYER messestanden ikke er propfyldt med produkter. Nej forbipasserende messedeltagere får et mindre chok når de ser at der hænger en 4 meter lang kæmpe rotte og svæver frit i luften. Det er jo frastødende og tiltrækkende på samme tid.

Men uanset om du er frastødt eller tiltrukket, så er én ting sikkert… BAYER har din opmærksomhed i det øjeblik du passerer deres messestand. Hvad der sker herefter er op til dit (helt sikkert) veloplagte, veludhvilede, specielt udpegede og sikkert dybt professionelle salgsteam 🙂

Eni Maskot

ENI bruger maskotter som blikfang og synlighed på messen . Maskotter er bare sjove. Sjovt er lig med smil. Et smil er en forudsætning for en god dialog.

Ibsens Fabrikker har designet og produceret maskotter og eventkostumer siden 2005. Et flot og professionelt udført maskotkostume kan noget helt specielt. Eksempelvis kan et statisk og kedeligt produkt bringes til live, og engagere dine kunder samt give dem en oplevelse med på vejen.

Elektroniske logoprodukter

Powerbanks med logo er glimrende reklamegimmicks at dele ud til messer.

Det sidste touch til en fuldendt messeoplevelse for dine kunder, er en reklamegave med vedvarende værdig og med dit logo solidt placeret midt på deres skrivebord. Drop kuglepennen eller papirblokken og gå istedet all-in med trådløse opladere, USB sticks eller andre elektroniske gimmicks som med garanti vil blive brugt af dine kunder.

26. oktober 2019