Speciallavede pokaler til award shows

Virksomheder og brands fejrer sig selv, hinanden og kunderne som aldrig før ved interne award shows. Vi designer og leverer de speciallavede pokaler som gør eventet fuldendt.

Pokal til awardshow

Pokal til awardshow. Produceret for Omada A/S

Man skal huske at stoppe op og fejre sine succeser!

Vi oplever en stigende tendens blandt de større virksomheder og brands. De fejrer hinanden, sig selv, deres kunder og leverandører som aldrig før. Månedens netværker, årets sælger, bedste leverandør, fidusen eller årets spinat-jogger, ja find selv på flere 🙂

Et internt award show kan være et glimrende og underholdende indslag til den årlige firmafest eller julefrokost. Og vi kan levere de speciallavede pokaler eller statuetter. Eventuelt udformet som et element som indgår i firmaets logo eller et andet grafisk kendetegn fra designmanualen.

Vil du gøre det super billigt så findes der masser af leverandører som har “sportspokaler” på lager til billige penge, vi har lavet Google søgningen for dig her.

Vil du gøre det personligt og unikt med speciallavede pokaler, så bliver det noget dyrere. Og du skal også aftage et højere antal af figurer/pokaler. Men vi mener at når nu det er dit brand som skal fejres, så bør awarden også være et stykke unika som modtageren placerer over kaminen med stolthed.

Omada

Omada logoet med den karakteristiske "hajfinne"

Hajfinnen i centrum.

Denne case omhandler de unikke award show-statuetter vi har udviklet for firmaet Omada. Som det fremgår af logoet så er det unikke grafiske hajfinne-element ikke til at tage fejl af.

Selve hajfinnen er støbt i aluminium som er forankret i et træ-fundament. Statuetten er meget tung, og det signalerer kvalitet og godt håndværk. Alt i alt et unikt kunstværk som uden tvivl vil følge modtageren livet igennem, til minde om et flot præstation.

Speciallavede statuetter – En unik firmagave.

Vi kan levere vores unikke statuetter, pokaler og figurer med emblemer som du kan lade indgravere med dit budskab. Man kan naturligvis også brude de unikke statuetter til at overrække medarbejdere i forbindelse med jubilæer og andre mærkedage.

3D visualisering af statuette

3D visualisering af statuette produceret for home A/S

Ejendomsmæglerkæden Home hylder deres mæglere.

Vi har designet ovenstående guldstatuette for home A/S. Ud fra en mundtlig beskrivelse af kundens ønske leverer vi et flot 3D design som viser den færdige statuette – Før den overhovedet er produceret.
Det giver kunden ro i maven at kunne se produktet fra alle 360 grader.

Home A/S hylder hvert år deres bedste mæglere på en række parametre til det årlige home landsmøde.

Home landsmøde

Glade home ejendomsmæglere med deres velfortjente guldstatuetter.

Giv Ibsens Fabrikker et kald på +45 40622927 eller smid en email på [email protected] såfremt at du kunne have interesse i at udvikle speciallavede pokaler til et award show eller som en unik firmagave.

8. oktober 2020