Skydancers som tilskuere til Superligaens genåbning

Når der ikke må være tilskuere på stadion, skal der nytænkes. Skydancers skabte stemning i Aarhus.

Skydancers til Superligaens genåbning

Skydancers placeret på stadion udgjorde de "levende" tilskuere.

Ekstraordinære tilstande kræver nytænkning og innovation. For AGF var det netop dette der skulle til, da Superligaen stod til at genåbne uden tilskuere på tribunerne. For at skabe stemning for spillerne og seerne hjemme i stuerne, var det for første gang nogensinde muligt at deltage som virtuel tilskuer på stadion, med storskærme og streaming af på stadion af de mange hjemmetilskuere. Det virtuelle stadion blev det første af sin slags i verdenshistorien, og dermed også en historie, som har gået verden rundt.

For AGF var det dog ikke helt nok, og der skulle mere til. For at skabe liv og fysisk bevægelse på tribunerne bestilte den aarhusianske Superligaklub 12 store skydancers produceret i klubbens farver og placeret rundt om banen for at hjælpe med at skabe liv og atmosfære for spillerne på banen og ikke mindst for tilskuerne hjemme i stuerne.

En skydancer er et simpelt produkt at arbejde med, til trods for at de oftest er omkring 6 – 8 meter høje. Stofrøret skal monteres på blæseren med velcro, og blæseren tilsluttes strøm, hvorefter skydanceren vækkes til live.

Skydancers produceres i flere varianter, og vi er klar til at hjælpe dig med at visualisere dine idéer, og give dig et tilbud på opgaven.

Smid os en mail eller giv os et kald, så er vi klar til at hjælpe.

9. juni 2020