Oppustelige AXION telte og reklamesøjler var det perfekte promotiongimmick for KONSERVATIVE

Oppusteligt telt konservative

Slut med eventtelte som tager evigheder at opsætte, og kedelige roll-ups som ingen ser –  Luftfabrikken puster liv i dine drømme!

AXION oppustelige reklametelte er en revolutionerende reklamenyhed til BLIKFANG, messer og events, og Luftfabrikken er stolte over at være eksklusiv forhandler af disse oppustelige reklametelte.

AXION oppustelige reklametelte  kræver IKKE en tilsluttet blæser, der konstant blæser luft ind i hjørnesøjlerne, som “normale” oppustelige telte.Derfor er disse reklametelte LYDLØSE og alts IKKE afhængige af elektricitet,  og kan derfor bruges også til indendørs promotionopgaver.

 

Det tager ca. 10 minutter at opsætte og nedbryde teltet som oftest speciallaves med firmalogos eller kundens artwork.

Du kan med AXION tage din virksomhed med på de mest ekstreme lokationer.
Teltet vejer mellem 13-20 kg og leveres i en smart tilhørende rygsæk.

Axion kan modstå ekstreme vejrforhold og vindstyrker på op til 70 kilometer i timen, hvilket gør disse telte til det foretrukne promotionværktøj i forbindelse med skisport og ekstremsport, og nu altså også til promovering af politiske partier som Konservative.

De smarte reklametelte leveres i 4 størrelser som er 4×4, 5×5, 6×6 og 7×7 meter, i ydre dimensioner.

Oppustelige AXION reklametelte kan leveres med forskellige accessories, såsom “connecting tunnels” som forbinder 2 telte med hinanden eller sidestykker der gør at teltet kan lukkes fra alle 4 sider.

Giv os et kald på 45 40622927 hvis du vil høre mere om at bruge opsigtsvækkende oppustelige effekter til din næste kampagne.

På denne side finder du mere info om Axion oppustelige telte, og også en video som viser hvor let det er at opsætte dem .

 

 

19. december 2012