Gratis 3D design af din messestand

En oppustelig messestand er det nyeste i rækken af vores AXION-produkter. Ibsens Fabrikker kan nu levere tripods med oppustelige søjler. Den er let og håndterbar, når du skal markedsføre andetsteds end kontoret 

Vi tilbyder gratis 3D design af messestand

Til messer indendørs eller aktiviteter udendørs har vi tidligere anbefalet AXION-teltet til en lang række kunder. Men nu står Ibsens Fabrikker klar med et alternativ til eventteltet – nemlig vores AXION-tripod. Med oppustelige søjler er den oppustelige messestand både hurtig og praktisk at have med til alverdens arrangementer.

Den nye tripod kan både være et supplement og et alternativ til de eventtelte, som vi tidligere har produceret for adskillige kunder. De større åbninger gør det nemmere at fremvise eventuelle produkter til forbipasserende – især når de aftagelige sider fjernes.

Med en tripod bevæger vi også altså lidt væk fra den form, som AXION-teltene har. Det har sine fordele.

Derfor er en tripod langt mere oplagt at bruge ved messer indendørs, hvor der ikke er behov for at dække af for vind og vejr. Her skal hverken produkt eller budskab skjules for de forbipasserende – det skal fremhæves! Det gør en specieldesignet tripod i dit design og dit firmas farver. Men er der et behov for det, kan siderne alligevel tages i brug, og vores nyeste AXION-produkt kan derfor også bruges udendørs.

Skal du et gear op, kan søjlerne integreres med LED-belysning, som for alvor fanger folks opmærksomhed!

Vi laver gratis 3D design af din messestand giv os et kald på 4062 2927.

29. oktober 2015