Mangler du en god maskotperformance?

Kostumet gør ikke hele arbejdet for dig. Hos Ibsens Fabrikker får du maskotkostumer i verdensklasse. Men du får langt fra den fulde effekt ud af en stillestående maskot, som ikke rækker ud til dine kunder. Der skal gang i den!

Grizzly fra Bakken Bears

Sportsmaskotter som Grizzly fra Bakken Bears forventes at være atletiske og aktive.

Og vi kan hjælpe dig med at få gang i performeren inde bag det plyssede ydre – eller tilbyde vores egen entertainer med mange års erfaring.

Selve kostumet giver nemlig kun en brøkdel af den potentielle effekt fra et maskotkostume. For at udnytte kostumets muligheder skal personen inde i dragten være energisk og opmærksomhedssøgende. Har du købt et eller flere kostumer fra Bamsefabrikken, så har vi mulighed for at vise dig, hvordan kostumet bedst håndteres til arrangementer, sportskampe eller lignende.

Står du uden dit eget maskotkostume – og mangler du alligevel en maskotperformance til et arrangement eller en god gang promotion – så hjælper vi stadig gerne til. I så fald kan vi sende vores topprofessionelle entertainer ud i et af Bamsefabrikkens kostumer.

 

Bamsefabrikkens egen performer

peterhPeter Hansen har været professionel performer siden starten af 2007. Siden da har han haft tre sæsoner i den legendariske FC Midtjylland-maskot Lupus – så du kender måske hans sprælske performance fra en fodboldkamp på MCH Arena eller fra en optakt før FC Midtjyllands håndboldkampe.

Peter har 200 jobs om året som entertainer. Så du er sikret en topprofessionel maskotperformer til at vise dine folk, hvordan en maskot skal udfolde sig. Han kan også personligt sætte gang i dit arrangement ved at hoppe i dit maskotkostume – eller møde op i et af Ibsens Fabrikkers egne kostumer.

Kontakt os for at høre mere!

29. maj 2016