Kæmpe oppustelig sky som blikfang til messer

På kort tid fremstillede vi et yderst passende stykke blikfang til Hostnordic, der fremover vil være flyvende til messer. Den kæmpe oppustelige sky er perfekt blikfang til virksomheden der leverer cloudbaserede løsninger.

En oppustelig sky som blikfang til messe

Hostnordic fremviser deres brand på en oppustelig sky. Perfekt blikfang til en cloudbaseret software virksomhed.

12 dage. På så kort tid producerede og leverede vi en kæmpe oppustelige sky med al tilbehør for Hostnordic, som sælger løsninger til at lagre data ‘i skyen’. Det kan de fremover illustrere på smukkeste vis, når der er messer og events i kalenderen. Det er nemlig til sådanne arrangementer, at oppusteligt blikfang som denne for alvor skiller sig ud.

”Vi fik i forbindelse med vores deltagelse på Børsen IT Value i maj måned fremstillet en kæmpe sky-ballon på tre  meter med vores statement ‘We Take You to the Clouds’. Skyballonen gav vores messestand det ønskede blikfang, og samarbejdet med Ibsens Fabrikker fungerede fra start upåklageligt,” udtaler Maiken Mark Larsen, der er marketingkoordinator ved Hostnordic A/S.

Hos Ibsens Fabrikker har vi stor erfaring med at skabe blikfang på messer, som denne kæmpe oppustelige sky, så du med garanti tiltrækker opmærksomhed. Vi har gjort det på mange forskellige måder, og hver eneste gang har det været unikt. Præcis som for Hostnordic. Se mere på Luftfabrikken, eller giv os et kald på +45 4062 2927, hvis vi skal give din messestand luft under vingerne.

21. maj 2014