Kæmpe figur fik budskabet igennem til Roskilde Dyrskue

Glad Trading sælger heavy-duty trailere. En kæmpe figur i skikkelse af en rigtig elefant virkede som den rette måde at få budskabet klart igennem.

Den livagtige kæmpe figur på plads ved Roskilde Dyrskue

Kun 17 dage forud for årets udgave af Roskilde Dyrskue blev vi kontaktet af firmaet Glad Trading. Firmaet havde et ønske om at udvikle et fedt gimmick, en kæmpe figur, som på få sekunder kunne visualisere præcist hvad trailerfirmaet tilbyder. Produktet som Glad Trading er eksperter på er trailere i den tunge ende af skalaen.

En elefant er tung, det ved alle. Og en trailer som er kraftig nok til at fragte en elefant er absolut heavy-duty!

At levere en speciallavet reklamefigur på kun 17 dage fra første kontakt, er næsten ønsketænkning. Derfor måtte vi tage udgangspunkt i en figur som allerede eksisterede, og tilpasse denne til formålet.

Den 3.80 meter høje elefantfigur blevt dekoreret med en saddel med trailerproducentens logo. Finishen er autolakeret og vejrbestandig således at firmaet kan bruge figuren som blikfang foran firmadomicilet resten af året.

VIL DU VIDE MERE? LÆS VORES GUIDE TIL DET GODE BLIKFANG HER.

Blikfang til events og messer

Skulle du gå rundt med en sjov idé til et fantastisk blikfang som kan sælge dine produkter til messer og events, samt at få forbipasserende til at grine, forundres eller blive nysgerrige så giv os et kald på 4062 2927, eller send en email til [email protected] allerede i dag.

13. juli 2017