Sådan idéudvikler vi på oppusteligt blikfang

Ibsens Fabrikker hjælper dig med inspirationen. Du sidder måske med et brændende ønske om at tiltrække opmærksomhed til dit brand eller dit produkt på en måde, som er anderledes, mobil og opsigtsvækkende.

Idéudvikling af Herning Blue Fox’s oppustelige spillertunnel

Oppustelige reklamer er alle disse ting – næsten alt kan lade sig gøre – og vores motto er “Vi puster liv i dine drømme!”

Hos Ibsens Fabrikker har vi idéudviklet, visualiseret og produceret oppustelige reklameprodukter siden 2005, og vi betragter os selv som eksperter, når det kommer til at føre selv de mest komplekse oppustelige opgaver sikkert ud i livet på vores kunders vegne.

Vi har helt sikkert også en fantastisk idé til, hvordan du kan skabe merværdi for dit brand, uanset om du planlægger at gennemføre din oppustelige reklamekampagne i detailhandlen, til udendørs events eller noget helt tredje.

Vi tager gerne en inspirerende snak med dig om dine planer, samt rådgiver omkring, hvilket oppusteligt blikfang, vi finder perfekt til dit formål. Nogle gange så får vi så vilde nogle idéer, at det ofte er nødvendigt at skitsere det for kunderne, før det hele står krystalklart.

Giv os et kald på +45 40622927 – vi sidder klar ved telefonen til at puste liv i dine drømme.

17. april 2014