Ibsens Fabrikker lancerer kæmpe inspirationskatalog

Vi har lanceret Nordens største online inspirationskatalog, når det kommer til kreativ reklame og blikfang. Far vild med os i vores fantastiske univers.

Søren Vasø Hansen fra Form Agenda præsenterede for nylig Ibsens Fabrikkers nye inspirationskatalog for blikfangsfabrikant Peter Ibsen

Siden vores spæde start i 2005 har vores produktioner været delt op i “fabrikker”. Først kom Bamsefabrikken, sidenhen Luftfabrikken og Figurfabrikken. Alle med hver deres hjemmeside fyldt med inspiration. Men 2017 er året, hvor de tre fabrikker har samlet sig på på ibsensfabrikker.dk.

Vi har gennem et halvt år arbejdet på dette kæmpe inspirationskatalog fyldt med billeder, video og gode idéer. Derfor er det en fornøjelse at lancere siden, som har adskillige nye funktioner med sig.  Form Agenda har igen været vores sammensvorne på projektet.

Beslutningen om at samle vores tre universer ligger i den udvikling, som blikfang og kreativ reklame har taget de seneste år. Vores kunder og samarbejdspartnere bruger ikke kun én form for finurlig reklame. De favner bredt. Dem, der startede med et maskotkostume, ender oftest med at supplere med mere fantasifyldt blikfang. Derfor skal alle mulighederne nemt kunne findes!

Bamser, oppustelige løsninger og glasfibereffekter kan lyde meget forskellige og er svære at sammenligne. Men slutmålet er altid det samme: Skab opmærksomhed.

Scroll gennem vores uendelige billedgalleri. Klik dig gennem mere end 50 cases, hvor vi gennemgår vores største, bedste og mest fantasifulde projekter. Find ud af, hvad mulighederne er for lige præcis din foretrukne marketingsstrategi. Mulighederne er mangfoldige og mangedoblet.

Besøg vores nye digitale hjemmebane. Pas på, du ikke farer vild i Nordens største inspirationsunivers.

7. februar 2017