Glasfiberdyr – hvilken farve skal dit næsehorn være?

Et glasfiberdyr er en livagtig måde, at fange kundens opmærksomhed eller skabe den gode atmosfære på kontoret.

Tænk ud af boksen. Næsehorn behøver ikke, at være grå

Tænk ud af boksen med farven på dit glasfiberdyr. Et blåt næsehorn er en sikker head-turner.

Glasfiberdyr til ethvert formål
Et glasfiberdyr i naturtro størrelse er en sikker vinder. Den ubestridte klassiker er glasfiber koen, som vi efterhånden har bragt til verden i et utal af varianter. Mulighederne er uendelige, og et glasfiberdyr kan altid vende hoveder eller lokke folk tættere på for at klappe skønheden.

Tænk ud af boksen
Glasfiberdyr er en oplagt reklame gimmick til fødevare- eller kæledyrsbranchen, men her hos Ibsens Fabrikker ser vi et langt større, og vidt rækkende potentiale i disse full-size zoologiske skabninger. Et glasfiberdyr er blot én farve og ét logo fra at være din virksomheds unikke varetegn, så hvorfor ikke gøre noget som skiller dig ud fra konkurrenterne? Derfor spørger vi altid “Hvilken farve?” når du bestiller glasfiberdyr hos os, selvom vi selvfølgelig gerne laver dyret i naturlige farver.

Hvilket dyr skal jeg vælge?
Hvis vi har vagt din interesse omkring glasfiberdyr, sidder du måske nu og tænker over, hvilket dyr du skal vælge. Det kan være en svær beslutning, men et godt råd er, at tænke over hvad dit dyr skal udstråle. En aggressive kat, en trofast hun eller en solid elefant? Vælg det dyr som bedst beskriver de kvaliteter din kunde skal forbinde med dig og din virksomhed, så skal vi nok hjælpe dig med, at finde den helt rigtige spand maling at dyppe dyret i.

20. november 2018