Let’s get physical!

iphones

Mange virksomheder smider millioner efter avancerede mobil-apps og online markedsføring, men glemmer at bakke disse op af fysisk tilstedeværelse!

Vi behøver ikke at spørge jer, om I markedsfører jer på digitale platforme. For det ved vi jo godt at I gør i stor stil!

Næh, vi synes, det er mere interessant at spørge, om I markedsfører jer nok fysisk og skaber blikfang lige der, hvor en stor del af jeres potentielle kunder befinder sig. Gør du det?

Mange virksomheder formår ikke at få den digitale markedsføring parret med den fysiske, og det mener vi, på Ibsens Fabrikker, er en fejl. En fejl, der kan blive rigtig dyr, for den enkelte virksomhed. Hvad er idéen i at investere tusindvis af kroner i en ny app eller ny online kampagne, hvis man Der er virkelig sket en stor udvikling pa nettet, nar det gælder casinospil og i særdeleshed ikke får vist kunderne ind i ens digitale verden?

Det er derfor vigtigt, at man skaber fysiske blikfang i ens detailbutik eller ude foran ens virksomhed, hvor tusindvis af potentielle kunder passerer forbi hver eneste dag! Med opsigtsvækkende fysisk blikfang kan vi hjælpe med at synliggøre din forretning,virksomhed, brand eller produkt – og det er meget nemmere end du tror.

Hvor mange nye brugere af en app tror du, at denne omvandrende smartphone kan tilføre en detailkæde, hvis den står og giver hånd til kunderne ved indgangen?

Kontakt Ibsens Fabrikker i dag. Vi sidder klar ved telefonen til en snak om, hvilket blikfang der passer til dit brand, forretning, virksomhed eller produkt.

27. november 2013