Elektroniske firmagaver med logo – giv gaver med blikfang

Hos Ibsens Fabrikker er vi nu klar med en ny produktserie, som, tro mod vores identitet, skaber blikfang! Elektroniske firmagaver med logo er den perfekte gave fra dig til din kunde. Kunden får en unik gave med reel brugsværdi og dit logo bliver vist frem hver gang gaven bruges.

Elektroniske firmagaver med logo

Elektroniske firmagaver med logo er i alt sin enkelthed gaven, der bliver ved med af give

Blikfang i småformat
Hos Ibsens Fabrikker arbejder vi ofte med det store og nært umulige, når vi skabe blikfang i verdensklasse for vores kunder. Men, engang i mellem skal der også være plads til de små ting. Med vores nye serie af elektroniske gimmicks har vi banet vejen for, at du kan inddrage dine kunder og leverandører i din markedsføringskampagne. Giv din kunde en elektronisk firmagave med logo som eksempelvis en trådløs oplader eller en powerbank, og de vil pludselige blive ambassadører for dit brand, når firmagaven tages i brug og dit logo vises frem.

Gaven, der bliver ved med at give
Det lyder som en kliché, men vores elektroniske firmagaver med logo er bogstaveligt talt, gaven der bliver ved med at give. Vi har i denne produktserie valgt, at fokusere på produkter som har en reel og vedvarende brugsværdi for modtageren. Det betyder, at kunden kan få nytte af gaven igen og igen, hvorimod de to flasker vin fra sidste år var væk allerede den næstkommende lørdag. Samtidig, er det DIT logo og brand der bliver vist frem, hver gang kunden tager gaven i brug.

En pivfraek produktserie
Denne nye serie af elektroniske firmagaver med logo bevæger Ibsens Fabrikker sig ud mod periferien af hvad vi normalvis arbejder med, og dertil følger forklaring. Produkterne udspringer nemlig af vores helt nye koncept, PIVFRAEK, hvor vi sætter fokus på brandede elektroniske gadgets og gimmicks i høj kvalitet.

Du kan læse meget mere om produkterne ovre på PIVFRAEK, og du er velkommen til at kontakte os her, eller ovre på PIVFRAEK, hvis du vil vide mere om produkterne, eller vi skal have et GRATIS 3D mock-up til dig.

20. september 2018