Smukfest-maskot på forskellige måder

Festiwalther er maskot for Smukfest og en politisk u-korrekt frontfigur for landets smukkeste festival. Bar røv og smøg i mundvigen – fordi han kan!

Smukfest maskot FestiWalther i sit es i Bøgeskoven.

Walther er navnet. Har man været gæst på Smukfest indenfor de seneste år, har man helt sikkert stiftet bekendtskab med maskotten Walther.

Han optræder på hjemmesider, plakater, i markedsføring, foldere og flyers, på informationsplakater og mange andre steder.

Den rockede figur har i flere år været symbolet på Danmarks Smukkeste Festival. Ironisk nok. For man kan næppe kalde Walther for en skønhed.

Vi har lavet Walther i alle former og størrelser. Men den største af dem er maskotkostumet, som slentrer rundt på festivalpladsen, når folk har slået sig ned og er klar til fest.

Walther fra Smukfest er muligvis den eneste maskot i Danmark som kan slippe afsted med at spankulere rundt med bar røv og en smøg i mundvigen, det er go´stil 🙂

Smukfest maskotten Walther som statuette

At Walther-maskotten har fået så mange fysiske udtryk er med til at gøre figuren levende og svær at komme udenom. Maskotten Walther er med tiden blevet synonym med selve Skanderborg Festivalen og bruges som logo for festivalen.

Siden 2006 har Ibsens Fabrikker fremstillet den kendte Smukfest-maskot i alverdens forskellige afskygninger. Herunder som bamser, puppets, maskotkostumer og 3D-figurer.

Vi er meget stolte over at være officiel legekammerat med Smukfest, som til gengæld kan glæde sig af deres mange versioner af maskotten Walther.

Interesseret i mere Smukfest? Læs om de gyldne Walther-statuetter her.

"Peter Ibsen fylder ikke sine omgivelser med hverken varm eller kold luft. Hos Ibsens Fabrikker er alle specialprodukter og detaljer af høj og gennemført klasse."

Jonas Hallberg, Kreativ chef, Danmarks Smukkeste Festival
Tilbage til
caseoversigt

Har du også en idé til en maskot?

Kontakt os