Produktion af maskotter og kostumer

Det er kvaliteten i de små detaljer og originale karaktertræk, der gør vores maskotter helt unikke.

Bilka maskotter

Lad os tage udgangspunkt i for eksempel Kellogg´s Coco Pops:  – Fremstiller vi en maskot, der opleves arrogant og sur frem for imødekommende og glad.. Ja, så har vi “jokket i spinaten” ved på det groveste at have mishandlet et brand, som Kellogg´s har brugt årtier på at bygge op. Ovenstående er blot et eksempel! – vi kan uden tvivl sige: ”Bare rolig, det kommer aldrig til at ske :-)”

Nogle kunder vælger at overlade alle detaljer og nødvendige beslutninger til os. Andre kunder ønsker at godkende udformning, materialevalg og ansigtsfeatures løbende og personligt.

Dette kræver lydhørhed og samarbejdsvilje! Alle former for fremgangsmåder er naturligvis velkomne hos Ibsens Fabrikker – det er så absolutely your way or the highway!

Nogle maskotter er lige til at konvertere fra tegning til kostumeform – andre er yderst komplicerede.

De mere komplicerede opgaver visualiserer vi for kunden, før vi producerer maskotten. På den måde lader vi kunden vide, hvad der er fysisk muligt med den pågældende maskot.

Når din maskot er ”levendegjort” og kostumet er færdigt, sender vi dig en grundig billedillustration af kostumet set fra alle vinkler.

Udfra disse har du mulighed for at danne dig det endelige indtryk, og skulle du have nogle sidste tilretninger, før kostumet sendes til dig, tilretter vi disse.

Alle vores maskotter har indbygget ventilationssystem, som gør opholdet i kostumerne så behageligt som muligt. Bamsefabrikkens maskotter leveres altid i en praktisk transporttaske med hjul.

Mange af vores kunder er landsdækkende kæder eller internationale kæder, som ønsker at promovere maskotfiguren i samtlige butikker eller lande på samme tid og med samme intensitet!
Ibsens Fabrikker håndterer masseproduktioner på 10, 20, 50 og endnu flere maskotter med samme præcision og omhyggelighed, som drejede det sig om kun en enkelt maskot.

Vi har sågar for ICA i Sverige og Bilka i Danmark håndteret masseproduktioner af maskotter lige fra:

– udvikling af prototype

– masseproduktion

– distribution til butikkerne

– lagerføring af maskotter og “reservedele”

Vi ved, at der i mødet mellem maskotter og kunder opstår en form for magi, hvor både kundens sanser og humør provokeres positivt.

Men som vi siger: “De er sjove, men ikke kun for sjov”.Maskotterne repræsenterer vores kunders forretning, og derfor er vi ydmyge overfor enhver opgave.

19. august 2015