Butiksdekoration i højtiderne med maskotter og luft!

Når forbrugerne bruger flest penge, er det vigtigt at være synlig. Brug maskotter og oppustelige effekter til butiksdekorationen og skab stemning i højtiderne der trækker kundernes opmærksomhed!

4 meter julemand til butiksdekoration

Din butiksdekoration får ekstra knald på, når julemanden ikke er til at overse.

Butiksdekoration der vender hoveder
Når højtiderne banker på, og forbrugerne for alvor skal ud at bruge penge, er der skarp konkurrence i detailhandlen om at få kundernes opmærksomhed, og der bliver brugt mange penge på butiksdekoration. Men hvorfor ikke skille sig ud fra mængden, og skabe blikfang som konkurrenterne ikke kan matche?

Butiksdekoration fyldt med luft
Når butikken for alvor skal være synlig, er der intet forgjort i, at være lidt overdimensioneret. Et kæmpe oppusteligt græskar vil med garanti trække opmærksomhed, og folk skal som regel lige hen og prikke til monstrummet, hvis muligt.

Kæmpeballoner som denne er lufttætte, og kræver derfor ingen pumpe tilsluttet. De kan hænge eller svæve, og det er som sædvanlig kun fantasien der sætter grænser.Passer du godt på din kæmpe formsyede balloner, kan de bruges år efter år.

Aktivér din maskot i højtiderne
Hos Ibsens Fabrikker er vi altid stolte, når vi ser vores kære maskotter indtage højtiderne for at skabe blikfang for deres virksomhed eller forretning. I videoen nedenfor ses et fremragende eksempel på, hvor lidt der skal til for at lave halloween humor med maskotkostumer. De velkendte figurer fra Oister, og deres gakkede øjne, kan altid frembringe et smil. Kombineret med en sjusket udklædning og akavet tavshed er der garanti for et grin. Man kan ikke lade være med at tænke, at de tre karakterer virkelig har forsøgt at gøre sig umage med udklædningen.

Bliv klar til den næste højtid
Sidder du med en god idé til, hvordan dit brand kan blive lidt mere synlig ved den næste højtid? Giv os et kald eller send en mail, så hjælper vi dig i mål med konceptet og producerer dit unikke blikfang til din butiksdekoration.

19. oktober 2018