Blikfang til sportsevents er maskottens absolutte hjemmebane

Når dit brand skal være i fokus til et sportsevent, skal der mere til end blot et velplaceret logo for at blive husket. Anderledes markedsføring skaber blikfang og vedvarende indtryk hos publikum.

PostNord maskot er blikfang ved PostNord Danmark Rundt 2018

PostNord maskot er blikfang og skaber personlige relationer til publikum ved PostNord Danmark Rundt 2018

Maskotter til sportsevents
Hos Ibsens Fabrikker har vi igennem årene leveret blikfang og anderledes markedsføring til nogle af de største events og sportsbegivenheder i Danmark og Norden. Som sponsor og vært ved disse events er intet vigtigere, end at give publikum et positivt og vedvarende indtryk af din virksomhed, dit brand og dine værdier. Det kræver altså lidt mere end blot et fladt logo. Det kræver humor, interaktion og BLIKFANG! Intet kan levere dette bedre, end et maskotkostume, som er på sin absolutte hjemmebane som blikfang ved sådanne events.

Maskotten er dit brands ansigt
En maskot er en let vej til, at skabe direkte og personlig kontakt imellem dit brand og tilskuerne ved det event dit brand sponsorerer. Når vi designer og producerer et maskotkostume, har vi for øje, at maskotten skal udstråle den historie og de værdier som kendetegner dit brand og din virksomhed. Maskotten skal nemlig, udover at skabe blikfang, være i stand til at levere dit budskab tilskuerne med et vedholdende mentalt billede af virksomheden der ligger bag ved. Alt dette skal koges sammen med en god skefuld humor, som er maskottens bedste værktøj til at levere budskabet og skabe relationen til tilskuerne. Hvem kan sige nej til en high-five fra en stor smilende postkasse?

Maskotter skaber omtale
Foruden at skabe nære relationer til dine kunder, er maskotter også et fantastisk værktøj til blikfang, når et event skal promoveres, og der skal skabes hype og omtale. Brug din maskot som blikfang på reklamebilleder og videoer. Medbring den til andre events i perioden der leder op til dit event. Maskot-selfies (eller billeder) med fremtrædende eller kendte personer.

Netop dette var et af hovedformålene med maskotten Sejlfisken, som blev ansigt og blikfang for VM i sejlsport 2018 i Aarhus. Sejlfisken formåede at skabe ekstra omtale for eventet, allerede inden det blev skudt igang. Selvom det er svært at måle på, har den ekstra omtale utvivlsomt været med til at trække endnu flere tilskuere til eventet.

Lad os skabe Blikfang for dig
Har du et event, der skal skabes ekstra opmærksomhed omkring, eller skal dit brand være sponsor for en stor begivenhed? Lad os hjælpe dig med at skabe blikfang, som dine tilskuere, kunder og pressen ikke kan overse. Kontakt os for en snak om, hvordan du skaber blikfang i verdensklasse.

Sejlfiksen, maskot og blikfang ved VM i sejlsport 2018

Den officielle maskot for VM i sejlsport 2018, Sejlfisken, tager billede med Aarhus' borgermester

24. september 2018