Anderledes reklame gimmick og blikfang i ét

Ideen om at udnytte dit unikke kendetegn og bringe det i spil som et fysisk og anderledes reklame gimmick tages i denne case til helt nye højder.

Et anderledes reklame gimmick med høj brugsværdi gemmes og huskes af modtageren

Et anderledes reklame gimmick med høj brugsværdi gemmes og huskes af modtageren

Hos Air Transport Wing i Aalborg arbejder 400 dedikerede medarbejdere, og de har alle en ting til fælles de elsker og er stolte af deres kendetegn, nemlig C-130J Hercules flyene. Hercules flyene flyver rutinemæssigt i Forsvarets Internationale missioner med de trusler og udfordringer det medfører.

Efter et inspirerende besøg i vores showroom, hvor ideer og muligheder omkring et unikt og anderledes reklame gimmick blev vendt og drejet, blev vi enige om at prøve at udvikle et Hercules fly som en speciallavet powerbank.

Hvert år afholdes Danish Air Show i Aalborg Lufthavn, og det har vokset sig til at være Danmarks største enkeltdags udendørs event. Vi håber og tror at mange af de besøgende vil falde pladask for de flotte Hercules powerbanks, og betragte dem som en fantastisk reklamegave, og et minde om en god dag.

Speciallavet powerbank model C-130J Hercules

Speciallavet powerbank model C-130J Hercules

De speciallavede powerbanks leveres flot indpakket i kasser med logo på. Og til en powerbank medfølger ligeledes et mini-USB stik således at powerbanken kan genoplades når den er “flad”.

Batteriet kan leveres i mange forskellige kapaciteter, fra 2600 mAh til 10.000 mAh. Disse Hercules powerbanks er udstyret med et 3000 mAh Samsung batteri.

På billedet nedenfor kan du se hvor vi fandt plads til selve stikket som bruges til opladning.

Powerbank reklamegave

Under opladning fjernes flyets forreste del

En unik og speciallavet powerbank koster nogenlunde det samme som en god flaske rødvin. Men tænker modtageren af rødvinen overhovedet på dit brand imens flasken konsumeres den førstkommende fredag? Næppe!

Unikke figur-powerbanks bliver ikke kasseret, det er de simpelthen for lækre til. I stedet vil de stå og pryde på dine kunders skriveborde og reklamere for dit brand i mange år ud i fremtiden.

Er du blevet inspireret til at udvikle et anderledes reklame gimmick så er det bare at tage kontakt 🙂

23. marts 2018