Amerikanske Skydancers International satser på Luftfabrikken

SkyDancers International Inc. i Californien er verdens førende producent af bevægelige reklamer, mere specifikt – skydancers som de sjove bevægelige figurer hedder.

Skydancere er blevet et synonym med dette produkt som består af en kraftig blæser og et speciallavet rør som kan udformes på mange forskellige måder.

Men rent faktisk er der kun 1 firma som må markedsføre sig med produktet SKYDANCERS, og det er Skydancers International Inc. som netop har valgt Luftfabrikken til at repræsentere dem på salgsaktiviteterne i Danmark og Norge.

Dette produkt er med andre ord originalen og vi er meget beærede over at kunne forhandle de originale skydancers fremover.

SkyDancers  produkter er blevet brugt i et utal af TV transmiterede events verden over, lige fra Superbowl finaler til Grammy uddelinger og verdensmesterskaberne i fodbold.

Også i forbindelse med koncerter og musik er disse farverige og bevægelige figurer eminente!, Robert Plant (tidligere Led Zeppelin) benytter Skydancer produkter i hans seneste musikvideo hvor han sammen med Alison Krauss fremfører ørehængeren “Gone, gone, gone” – lyt til sangen og se videoen ved at klikke på Youtube linket til højre.

Vi kan levere speciallavede skydancers men tilbyder ligeledes vore kunder et hav af standardskydancere som kan gøre din forretning mere synlig i bybilledet.

Der er masser af temaer at vælge imellem såsom: julemænd, udsalg, fødevarer, hotdogs, bilforhandlere, ferie, fest, fodbold, basketball, nationaliteter, dyr, attraktioner og forlystelser – bare for at nævne et par stykker.

Vore skydancers kan leveres i størrelser spændende fra 2,6 meter og helt op til 15 meter i højden – her er virkelig tale op reklame der tiltrækker kunder og vækker opsigt.

Leveringstiderne er meget fornuftige og der er masser af standardløsninger på lager.

 

20. juni 2008