Reklamefigurer til virksomheder

Reklamefigurer og maskotter er kraftfulde værktøjer til at fange opmærksomheden og styrke brandidentiteten.

Reklamefigur for virksomhed

Ny Bulldog Maskot af Glasfiber til Howden Pensionsagentur

Vi har netop færdiggjort et spændende projekt: en imponerende 3 meter høj bulldog maskot af glasfiber til Howden Pensionsagentur i Aalborg. Denne gigantiske reklamefigur står nu som et markant vartegn foran deres kontor og symboliserer ikke blot virksomhedens vækst, men også deres dedikation til både kunder og medarbejdere. Maskotten er designet til at skabe nysgerrighed og tiltrække forbipasserendes opmærksomhed, hvilket er essentielt for at differentiere Howden i et konkurrencepræget marked.

3 meter høj glasfiber hund

En tydelig repræsentation af Howdens identitet

Bulldog-maskotten er ikke bare en dekorativ tilføjelse; den er en tydelig repræsentation af Howdens værdier og historie. Med sin robuste stålkonstruktion og sit kraftfulde ydre fungerer den som en vagthund, der varetager virksomhedens image og vision. Den fysiske tilstedeværelse af bulldogen symboliserer et løfte om at beskytte og tage sig af kunderne samt medarbejderne. Den skaber en følelsesmæssig forbindelse til brandet og inviterer forbipasserende til at lære mere om, hvad Howden står for.

Glasfiber maskot til virksomheder

Levering og installationsproces

For at sikre, at bulldogen blev leveret uden problemer, arbejdede vores trofaste partner Profox tæt sammen med Howden for at planlægge transporten og installationen. Den blev strategisk placeret foran kontoret for at maksimere dens synlighed og gøre indgangsområdet mere indbydende. Vores installationsteam sørgede for en sikker og stabil opsætning, så bulldogen kan modstå vejrets påvirkninger og forblive en varig tilføjelse til Howdens facade.

Glasfiber maskot

En del af vores 360-graders løsning

Dette projekt viser også en af de nyeste services, vi tilbyder hos Ibsens Fabrikker som en del af vores 360-graders visuelle løsning. Vi leverer ikke kun kreative løsninger til figurer og maskotter, men tilbyder nu også alt inden for visuel design, herunder folie dekoration. På bulldogen har vi tilføjet Howdens logo i form af folie, hvilket giver maskotten et professionelt og præcist udtryk, der styrker Howdens brandidentitet. Denne integration af branding og design sikrer, at maskotten ikke blot ser godt ud, men også fungerer som en effektiv markedsføringsplatform.

8. maj 2024