Se dit projekt i 3D

Ved hjælp af 3D-visualisering fandt vi frem til rette form og struktur i samarbejde med Tv2 Nord.

Uanset om du kunne have interesse i små, oppustelige effekter til in-store promotion, dit produkt i otte meters højde eller måske en kæmpemæssig, oppustelig igloo med plads til masser af mennesker, så er det måske første gang, at du køber oppustelige produkter overhovedet.

Du har helt sikkert mange spørgsmål til dimensioneringen af produktet, placeringen af fæstningspunkter, udformningen af dit logo/artwork o.s.v.

Luftfabrikken leverer altid 3D-visualiseringer til vores kunder, inden produktionen af oppustelige produkter igangsættes. Dette sikrer dig, at du ved præcist, hvilket oppusteligt produkt, du vil modtage fra os.

Hvis du har ønsker til ændringer på den første 3D-tegning, så skal du ikke være bange for at nævne disse. Vi ændrer naturligvis på tegningerne, indtil du er 100% tilfreds med udseendet på din oppustelige reklameeffekt.

Efter at vi er nået til enighed omkring udformningen af dit oppustelige reklameprodukt, så er vi klar til at producere en nøjagtig kopi af lige præcis den 3D-visualisering, som du er blevet præsenteret for.

 

Se flere 3D-visualiseringer i vores cases
for McDonalds, Herning Blue Fox og Akzo Nobel.

29. august 2016