3D mock-up af din kæmpe ballon

Har du svært ved at forestille dig hvordan en kæmpeballon vil se ud med dit logo på?

et 3D mock-up af en kæmpe logo ballon hjælper dig med visualisere og viderekommunikere ballonens færdigproducerede udseende.

Gratis & uforpligtende 3D mock-up
I sommerhalvåret er vores kæmpe balloner med logo ekstremt populære. Ballonerne er særdeles efterspurgte i forbindelse med Folkemødet på Bornholm og DHL Stafetten som kan findes i flere store danske byer. Ballonerne er velegnede til ethvert udendørs event hvor du vil gøre det let for kunderne at finde din lokation selv på lang afstand.

Men det kan være svært at forestille sig, hvordan logo og farver tager sig ud på en kæmpe helium ballon. Derfor tilbyder vi et gratis 3D mock-up hvor gang vi afgiver et tilbud på kæmpe logo balloner. et 3D mock-up gør det let for dig at kommunikere ballonens udseende videre til dine kollegaer, men den letter også processen i at bekræfte overfor os, netop hvordan din ballon skal se ud, hvis du vælger at få den produceret.

Det eneste du skal huske er, at sende os dit logo i vektorgrafik, det kan være en pdf-, eps-, eller ai-fil, og den ønskede farve til ballonen i CMYK og Pantone.

Husk altid, at produktionstiden på en kæmpe ballon er ca. 4 uger.

Du kan læs mere om vores kæmpe balloner eller send os en mail med dit logo og dine farver og modtag et tilbud og 3D mock-up på din ballon.

 

 

3 eksempler på 3D mock-ups med kundens farver og logo.

3 eksempler på 3D mock-ups med kundens farver og logo.

14. maj 2019