Håndlavede Smukfest figurer i royale hænder

polkaverner_web
Statuetter til Smukfest

Kronprins Frederik blev den første ejer af en gylden Walther-statuette. Statuetten blev overrakt til Hans Kongelige Højhed sammen med Polka Verner Legatet 2013.

Kronprins Frederik fik til Skanderborg Festival 2013 æren af at modtage Polka Verner Legatet. Sammen med legatet fulgte en gylden statuette, som forestiller festivalens elskede maskot Walther. Guldfiguren er en af Figurfabrikkens flotteste kreationer.

Festivalen tog glædeligt imod idéen, da de blev præsenteret for den. En gylden statuette af Walther. Det blev til 25 figurer, og det lave antal var essentielt. De skulle nemlig være eksklusive.

Den 7. august var Prince det store navn til festivalen, men Kronprins Frederik stjal al opmærksomhed, da han fik overrakt legatet og guldfiguren. Dermed kom Figurfabrikkens gyldne påfund i samtlige danske medier, hvor statuetten kunne ses mellem Hans Kongelige Højheds hænder.

Legatet og statuetten blev overrakt af Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind, da Kronprins Frederik ankom som en overraskelse. Han fik ikke kun æren af at modtage en gylden Walther-statuette. Hans Kongelige Højhed præsenterede også aftenens musikalske hovednavn Prince.

Idéen om at forgylde Walther og lave de eksklusive statuetter kom af de lige så flotte figurer for Nybolig. Her forgyldte vi de kendte snegle fra Nybolig-reklamerne. Statuetterne blev brugt til deres årlige awardshow.

Læs mere om statuetter.

9. august 2013