Vi satser på oppustelige, AXION-fyldte universer

Store, oppustelige universer til hele Norden. Det er den idé, som ligger bag AXION Nordic - et unikt samarbejde mellem to personer, som tilsammen har adskillige år i reklamebranchen bag sig.

AXION-produkterne er unikke for hver opgave, vi tager for vores kunder.

På ingen tid kan du gå fra en tom messestand til et fantasifuldt univers med dit brands farver, designs, logo og kendetegn. Sådan fungerer de oppustelige produkter fra AXION. Og det har været en succes at tilbyde de danske virksomheder alt fra oppustelige telte til målportaler – og ikke mindst den samlede pakke. Derfor har vi besluttet os for at arbejde videre med AXION-brandet og fundet den helt oplagte person at gøre det i fællesskab med.

AXION Nordic er et samarbejde mellem blikfangsfabrikant Peter Ibsen og grafisk designer Michael Dahl. Sammen kombinerer de det bedste fra to verdener. Peter Ibsen har gennem flere år arbejdet med AXION-produkterne, og hans kendskab til dette oppustelige univers står stærkere end ved nogen anden i Skandinavien. Kombineret med Michael Dahls erfaring med 3D-modellering og design skaber det et grundigt know-how, som kommer kunderne til gode. Tilsammen har duoen mere end 20 års erfaring fra reklamebranchen.

Ibsens Fabrikker har gennem de seneste år været AXION-forhandler i Danmark. Men AXIONNordic.dk bliver nu officiel forhandler af produkterne i hele Norden. Det omfatter Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs meget mere på AXION Nordic-siden

5. januar 2016