Vi byder velkommen til Brøl.dk

Har du, eller mangler du en god idé til et nyt produkt eller gave til dine kunder eller ansatte? Lad os hjælpe dig med at komme i mål.

Velkommen til Brøl.dk
I dette indlæg tillader vi os, at give en kort introduktion til Brøl.dk.

Brøl.dk er en del af Ibsens Fabrikker. Her bruger vi vores tid på at tilbyde en af vores helt store styrker, nemlig at finde unikke kvalitetsprodukter, skræddersyet til dit brand, budskab og behov. I vores store netværk af producenter og leverandører fra hele verden, opbygget gennem 15 år i reklamebranchen, har vi mulighed for at hjælpe med at printe, imprægnere, emaljere, brodere, støbe og sy jeres brand og logo på unikke kvalitetsprodukter, sourcet fra hele verden.

Vi har ikke et standard katalog med 100 forskellige kuglepenne og kaffekopper. Til gengæld udvikler vi, i samarbejde med dig, et unikt produkt, som produceres i en begrænset serie – kun til dit brand eller din virksomhed.

Et eksempel herpå er nedenstående logolampe, som er vores løsning på en forespørgsel på et produkt der kan indgå i butiksudstillingen af Klarborgs velkendte keramiknisser i diverse isenkrambutikker i hele landet. Lampen er diskret, neutral, stemningsskabende og sætter virksomhedens logo og brand i fokus.

Hvis du hader standardprodukter og vil være med til at være anderledes, så besøg brol.dk for at blive inspireret, eller skriv til [email protected], så tager vi hånd om din opgave om end det betyder udvikling af en prototype eller idégenerering helt fra bunden.

12. juni 2020