Fortæl din maskots historie

En maskots historie, f.eks. et børneunivers, er vigtig! Uanset hvor dygtig man er til at lave maskotter og bamser m.m., så holder en figur ikke ret længe, hvis den ikke har en personlighed – og sådan en kommer ikke af sig selv!

Det kræver, at man som udvikler ’blæser liv’ i sine figurer i form af personlighed, egenskaber og kendetegn – og lige præcis dét har vi gjort før.

Nå målgruppen

Skal din virksomhed nå ud til de små kunder og deres forældre, så skal din maskot eller figur først og fremmest repræsentere dine værdier og holdninger – men endnu vigtigere – de skal møde de små i øjenhøjde.

Det er i al beskedenhed noget af det, som vi ved rigtig meget om.

Derfor påstår vi faktisk også, at vi er blandt de bedste på markedet til at udvikle levedygtige figurer, storytelling og skabe loyalitet.

Vi har rigtig mange eksempler på kunder, som har fået meget mere ud af deres maskotfigur, når vi er gået sammen om storytelling omkring figuren. Skal vi også hjælpe dig med det?

 

Ring på tlf. +45 4062 2927 og få en god historie om, hvordan du kan skabe loyalitet hos dine små kunder og deres familier.

21. oktober 2014